Söz Dizisi Eylem Öldü Mü?


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 10:14
14

Star Tv ekranlarında heyecanla izlenen Söz Dizisinde aksiyon hiç bitmiyor. Başrollerinde Tolga Sarıştaş, Nihat Altınakaya gibi isimlerin yer aldığı Dizide bu akşam da Eylem karakteri vurularak ağır yaralanıyor.

Geçtiğimiz bölüm Çolak’ın tetikçisi ile Eylem arasında neler olduğu merak konusu olmuştur. Tetikçi büyük bir sır saklıyor gibiydi. Onu yakalayan Eylem tam öldürecekken Çolak’ın karak kutusu olarak bilinen tetikçiyi konuşturmadan ölmesine izin vermeyen Fethi Eylem’i vurmak zorunda kalır.

Eylem’i sadece yaralayan Fethi O’nu öldürmek istememiş ancak Eylem ağır yaralanmıştır. Dizinin en önemli karakterleriden birisi olan Eylem karakterine can veren Meriç Aral rolüne devam edecek ve şuan için ölmeyecektir.

Sizler Meriç Aral’ın can verdiği Eylem karakterinin vurulması konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

14 YORUMLAR

  1. Hani Eylem’in ölüsünü Fethi’ye göstermediler ya,Çolak’ın adamları bence Eylem’in kaçırdı. PİS Çolak’tan herşey beklenir. Kocaman bir ihtimâlle ölmedi.?

  2. bencede eylem ölürse bidaha izlemem çunku fethiyle yakişiyorlar lutfen ölmesin
    ya özuluyoruz

  3. Fragmanda öldü denildi bi açıklama bekliyorum pazartesiye kadar nası dayanım ben yaa?????!!!!

Comments are closed.