Söz Dizisi Ece Seçkin Kimdir? Mesleği, Oynadığı Diğer Diziler?


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 19:16
0

Söz dizisi 30 nisan pazartesi günü yeni karakter ile ekranlara geliyor. Karabatak’ın yanında görülen bu güzel kim? İsmi Ece olan bu karakter Karabatak ile Nazlı’nın arasını açacaktır. Peki Ece kimdir?

Söz dizisinin 30 nisanda yayınlanan 44. bölümünde Ece Seçkin konuk oyuncu olarak diziye dahil oldu. Dizide Karabatak ile bir kondisyon salonunda karşılaşan Ece Seçkin onunla yakın bir diyalog kurar. Bu da Nazlı’nın dikkatini çeker. Nazlı ile Karabatak bu olaylar silsilesinde yanlış anlaşılmalara yol açacak olaylar yaşayacaktır.

Dizide rol alan Ece Seçkin kendi ismi ile oynamaktadır. Ece Seçkin Ece Seçkin 1991 İstanbul doğumludur. 155 cm boyunda olan Ece, Eyüp Seçkin ile Lale Seçkin’in kızlarıdır. Şarkıcı olarak kariyerine devam eden Ece Seçkin’in bilindik albümleri Zamanım yok, Bu Ne Yaa ve Aman Aman’dır.

Türk Pop müziği alanında şarkılar yapan Ece Seçkin bale ve dans eğtiimi almış ve 8 yıl bu alanda kendisini eğitmiştir. Aynı zamanda Hukuk Fakültesini kazanan Ece Seçkin 201 yılında Ozan Doğulu ile tanışma şansı yakalamıştır.

Ozan Doğulu ile Bu Ne Yaa albümünü çıkarmıştır. Youtube’da Hoşuna mı Gidiyor siimli şarkısı 80 milyon izlenme almış ve en son Adeyyo şarkısı ile gündeme oturmuştur.