Söz Dizisi Derya Ölüyor mu? Ölecek mi? Söz 65.Bölümde Çalan Şarkı!


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 22:18
0
Söz 65.Bölümde Çalan Şarkı!

Star TV ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan Söz dizisinde sular durulmuyor. Her hafta heyecan ve aksiyon seviyesi yükselmeye devam eden dizide neler yaşanıyor? Tims&B yapımın yapımcılığını üstlendiği, Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı, başrollerini Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik, Eren Vurdem ve Deniz Baysal gibi isimlerin paylaştığı dizi bu akşam 65.bölümüyle ekrana gelecek.

Söz 65.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Yavuz’un yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami, Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk’u almayı başarırlar.
Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok…
Tim’in bu kararlılığı Dragan ve üs bölgesi komutanını tedirgin eder. Bir an önce kurtulmak için bir plan yapmaları gerekmektedir. Dragan’ın yapacağı bu plan Karabatak’ı ölümle burun buruna getirir. Ama Karabatak bir yemin etmiştir. Şero’yu öldürmeden ölmeye niyeti yoktur.
Sami elinde tuttuğu Kopuk için Yavuz’dan bütün zararını karşılamasını ister. Ama en yakınındakilere zarar gelmemesi için Yavuz’un neler yapabileceğini bilmemektedir. Kopuk’un hayatını tehlikeye atan Sami ve ekibi, hayatlarının dersini alacaktır.

Söz 65.Bölümde Çalan Şarkı? Derya Ölecek mi?

Söz 65.Bölüm 2.fragmanında çalan şarkının ismi “Var Git Ölüm”dür ve şarkıyı seslendiren kişinin ismi Aytekin Ataş’tır. Şarkının sözlerini ve videosunu görmeden önce fragmanda Derya’nın vurulması hakkında ve ölüp ölmeyeceği hakkındaki soruları yanıtlayalım. Derya yani Deniz Baysal vuruluyor ancak ölmeyecek merak etmeyin. Oyuncu dizide bir bölümlük hastanede kalacak ancak ölmeyeceğini de belirtelim.

İşte o şarkı ve sözleri…

VAR GİT ÖLÜM

Ölüm ardıma düşüp de yorulma
Var git ölüm bir zaman da gene gel
Akıbet alırsın komazsın beni
Var git ölüm bir zaman da gene gel

Söyle bir vakıtlar yiyip içerken
Yiyip içerken yaylalarda gezerken
Gene mi geldin ben senden kaçarken
Var git ölüm bir zaman da gene gel

Çıkıp boz kurtlayın ulaşamadım
Yalan dünya sana çıkışamadım
Eşimle dostumla buluşamadım
Var git ölüm bir zaman da gene gel

Karacoğlan der ki derdim pek beter
Bahçede bülbüller şakıyıp öter
Anayı atayı dün aldın yeter
Var git ölüm bir zaman da gene gel