Söz Dizisi Çolak Öldü Mü? Çolak Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 13:41
14

Çolak Söz dizisinden ayrıldı mı? Söz dizisi Çolak öldü mü? Söz dizisinden Çolak çıktı mı? Söz dizisi Çolak diziden neden ayrıldı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen dizilerden birisi olan Söz dizisinde sular durulmak bilmiyor. Çolak, Türk askerine zarar vermeye çalışırken en son kendisi askerlerin eline düştü. Uzun zamandır peşinde bulunan askerler Çolak’ı adalete teslim ettiler. Çolak dizinin 42. bölümünde kaçma planı yaparken aslında kendi sonunu hazırlıyor. Ve Agah’ın kurşunu sonucunda yanarak ölüyor. Söz dizisi Çolak öldü mü, ölecek mi soruları nihayet yeni bölümde son buluyor.

Çolak dizide defalarca milli istihbaratın eline düşmüş fakat her defasında kurtulmayı başarmıştı. Söz dizisinde işler bu sefer Çolak’ın isteyeceği gibi gitmemiştir. Çünkü Yavuz ve timi başarılı bir operasyonla Avcı’yı kurtarmışlardır. Böylece Çolak’ın Yavuz’u tehdit edeceği bir durum da kalmamıştır. Her fırsatta Yavuz’u ve askerlerini öldürmeye çalışan, onlara kin ve nefretle bakan Çolak bu sefer kendisi Türk askerlerinin eline düşmüştür.

 

Çolak, Türk askerlerinin eline düşmektense ölmeyi tercih etmektedir. İntiharı düşünen Çolak’ın bunu gerçekleştirmesi ise zor görünmektedir. Çünkü Serhat Kılıç, kötü bir karakter de olsa dizinin ana karakterlerinden birisidir. Bu nedenle diziden ayrılmayacağı iddia ediliyor.

Serhat Kılıç, bu güne kadar hep komik ve eğlenceli rollerde yer almıştı. Yer aldığı Söz dizisindeki Çolak karakterinde performansı çok beğenilse de aslında büyük de tepki çekti. Bu da rolünü ne kadar iyi oynadığını gösterdi.

Diğer taraftan Çolak’ın ilerleyen bölümlerde ölüp ölmeyeceği en çok konuşulan konulardan. Her ne olursa olsun Çolak’ın şuan için öleceğini düşünmüyoruz.Eğer dizinin senaryosunda köklü bir değişiklik olmadığı sürece Çolak’ı uzun süre dizide izleyeceğiz. Konu ile ilgili hazırladığımız geniş çaplı haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.


Söz Dizisi Çolak Öldü Mü? Serhat Kılıç Diziden Ayrılıyor Mu?


Sizce Çolak ölecek mi? Çolak diziden ayrılacak mı? Çolak Söz dizisinde yer almaya devam etmeli mi? Söz dizisi ile ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

14 YORUMLAR

  1. Çolak. Filmde cikmamali diziye heyecan katiyor rolünü cok seviyorum bence ayrilmamali dizide kalmali

  2. lütfen colak diziden çıkmasın bu diziye çok yakisiyor rolünün hakkını iyi veriyor bence

  3. Çolak rolünü çok güzel yapiyodu, bence söz eylülde başlıcakya çember de ozmn bitecek heralde ama adam her rolü güzel yapıyo be #serhatkılıç

  4. Söz dizinin hiç bir özelliği kalmadı çolak rolünü çok iyi oynuyor ve diziye heyacan katıyor bence yanlış seçim ayrılması

  5. çolak diziden ayrıldı starda yayınlanacak çember dizisine giriş yaptı

Comments are closed.