Söz Dizisi Ceren(Narkotik Başkomiser) Kimdir?


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 14:41
0

Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Söz dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Heyecanla beraber diziye yeni karkterlerde dahil olmaya devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz hafta diziye dahil olan karakteri Narkotik Başkomiseri Ceren’dir. Ceren kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Söz dizisinde Ceren karakterini canlandıran oyuncu Burcu Binici’dir. Burcu Binici diziye sadece konuk oyuncu olarak dahil oldu ve dizide Narkotik Başkomiser Ceren karakterini canlandırıyor. Burcu Binici dizinin yapım şirketi ile 3 bölüm olarak anlaştı. 3 bölüm sonra diziden ayrılacak. Peki Burcu Binici kimdir?

Burcu Binici 1986 Erzurum doğumludur. Ailenin en küçük kızı olan Burcu Binici’nin bir abisi ve 2 ablası vardır. Babası Devlet su İşlerinde memur olduğu için çocukluğu Aydın’da geçti. 8 yıllık kariyerine başlamadan önce dansçılık ve ilaç mümessilliği de yapan Burcu Binici, ilk olarak Anodolu Ateşi dans grubunda çalıştı. Yeteneği Anadolu Ateşi’nin bir hocası tarafında keşfedilen Burcu Binici bu grupta dans çalışmalarına katıldı. Daha sonra ilk defa 2007 senesinde Bir Bulut Olsam isimli dizide rol aldı. Daha sonra Duriye’nin Güğümleri ve Sensiz Yaşayamam isimli dizilerde rol aldı.

8 yıllık kariyerinde 5 sinema filmi ve 5 dizide oynayan Burcu Binici, daha çok komedi yapımlarda rol aldı. Güzel oyuncunun rol aldığı diğer dizi ve sinema projeleri şunlardır; 2012 – Uçurum, 2012 – Biz Babasız Büyüdük, 2012 – 6 Mantı, 2012 – Sarı Siyah, 2010 – 2012 – Dürüye’nin Güğümleri, 2010 – Bir Bulut Olsam, 2010 – Sensiz Yaşayamam, 2009 – Bir Bulut Olsam

Söz Dizisi Ceren(Narkotik Başkomiser) Videosu İzle