Söz Dizisi Çaylak Öldü mü Ölecek mi? Aytaç Şaşmaz Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 17 Şubat 2018 : 10:03
3

Söz Dizisi 34. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Çaylak ve Keşanlı büyük bir tehlike altında. Ölümle burun buruna gelen ikili bu tehlikeden sıyrılacak mı yoksa Çaylak ve Keşanlı ölecek mi? Sorunun yanıtı yazımızda. Söz Dizisi Çaylak Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı? İşte detaylar…

Etrafı teröristlerce abluka altına alınan Tim köşeye sıkışmıştır. Tim teröristlere karşı büyük bir mücadele verirken Agah’ın planı tüm dengeleri alt üst eder. Derman adamlarına emir vermiş ve hemen harekete geçmişlerdir. Nazlı ise Derman’ın adamlarından birisini teşhis etmiş ancak bir tuzağa çekilip kaçırılmıştır. KArabatak Nazlı’yı bulmak için yemin ederken Keşanlı ve Çaylak bir keşif ekibine katılmışlardır.

Çaylak ve Keşanlı keşif ekibinde iken beklenmedik bir saldırı ile karşı karşıya kalırlar. Çaylak çok kötü yaralanır ve durumu ağırdır. Bir harabede sıkışan ikilinin yardım çağrıları ise duyulmaz. Çaylak son enerjisini kullanmak üzeredir. Keşanlı Çaylak’a moral vermektedir ancak kendisini endişelidir. Peki Çaylak ve Keşanlı ölecek mi? Aytaç Şaşmaz diziden ayrılacak mı?

[kirmizitext]Söz Dizisi Derman Kimdir? Gerçek Adı? Karakter Analizi için TIKLA[/kirmizitext]

Söz dizisinde Çaylak karakteri diziden ölerek ayrılacak. Aldığımız bilgilere göre Çaylak karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz diziden ayrılıyor. Ağır yaralanan Çaylak harabede daha fazla dayanamaz ve son nefesini verir. Haberi Çaylak’ın evine asker verir. Kapıyı açmadan kimin geldiği gören Su Çaylak’a bir şey olduğunu anlamıştır. O kapının önüne yıkılır kalır. Peki Aytaç Şaşmaz kimdir? İsterseniz kısaca Aytaç Şaşmaz’ı tanıyalım.

Aytaç Şaşmaz 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeş i olan Aytaç Şaşmaz 180 cm boyunda ve 77 kg ağırlığındadır. Oyunculuk eğitimi alan Aytaç Şaşmaz’ın şuan için sevgilisi yoktur. Genç ve yakışıklı oyuncunun ilk ekran deneyimi 2017 yılında oynadığı Kötü Çocuk isimli sinema filmidir. Aynı zamanda reklam filmlerinde de oynayan Aytaç Şaşmaz, coca cola reklamında da oynamıştır.

Söz Dizisi Çaylak Ölecek mi? Aytaç Şaşmaz Diziden Ayrılacak mı?

Comments are closed.