Söz Dizisi 35. Bölüm Fragman, 26 Şubat’ta Neler Olacak?


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 19:47
0

Gözün arkada kalmasın sloganıyla bütünleşen Söz dizisi 35. bölümde neler yaşanacak? Her hafta soluksuz izlediğimiz Söz dizisi 26 Şubatta neler olacak? Günlerdir hepimizin aklında aynı sorular yanıt arıyor. Esrarengiz Derman karakteri kim? Terör örgütünün askeriyenin içine sızması için yetiştirdiği özel biri kim? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık. Söz dizisi 35. bölümde neler olacak?


Söz Dizisi Çaylak Öldü mü Ölecek mi? Aytaç Şaşmaz Diziden Ayrılacak mı?


Her tarafı teröristler tarafından sarılan tim köşeye sıkışmış haldedir. Tim için hiç bir çıkış kapısı kalmazken Agah’ın planı sayesinde dengeler tamamen değişir. Diğer taraftan Derman’ın verdiği emirle adamları harekete geçer. Derman’ın adamının kim olduğunu tespit eden Nazlı’yı büyük bir tehlike beklemektedir. Nazlı hain bir pusu sonucunda kaçırılır. Yaralı olan Karabatak Nazlı’nın kaçırıldığını öğrenir öğrenmez onu kurtarmak için harekete geçer. Tim zamanında yetişemezse Nazlı hayatını kaybedecektir. Hem düşmana hem zamana karşı mücadelenin yaşandığı Söz yeni bölüm yine heyecan dolu sahnelerle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

 

Annesinin katiliyle ilgili şok edici bilgiyi öğrenen Yavuz bu konuda nasıl bir adım atacak? Keşif ekibine dahil olan Çaylak ve Keşanlı sürpriz bir saldırıyla karışı karşıya kalır. Keşan ve Çaylak büyük bir tehlikenin içindedirler sıkıştıkları yerde kimse yardım çağrılarını duymazken Çaylak Keşanlı’nın kollarında son nefesini vermek üzeredir. Çaylak ve Keşanlı kurtulmayı başaracak mı yardım çığlıkları cevap bulacak mı?

Diğer taraftan time yeni dahil olan Tahir ise kendini tanıtacak. Tahir yavaş yavaş timle birlikte operasyonlara başlayacaktır. Söz dizisi Tahir ve Derman karakterleri için aşağıdaki linklerden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.



Söz Tahir Kim? Yaşı Boyu Oynadığı Diziler


Söz Dizisi 35. Bölüm Fragman, 26 Şubatta neler olacak?