Söz Dizisi 29 Ocak Neler Olacak? 31. Bölüm Fragmanı İzle


Güncelleme: 22 Ocak 2018 : 21:05
0

Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisinde yine nefes kesen bir bölüm izleyenleri bekliyor. Yavuz, İstanbul’da yaşadığı saldırı sonrasında hakkında yürütülen soruşmanın sonucunda görevden alındığını öğrenir. Yavuz komutanı bundan sonra neler bekliyor? Yavuz komutan kendine nasıl bir yol çizecek? Söz dizisi 29 ocak neler olacak, 31. bölüm fragman ve özeti... İşte detaylar..


Söz Dizisi Nazlı Ölecek mi? İlayda Ildır Diziden Ayrılacak mı?


Söz dizisi 29 ocak neler olacak sorusuna gelmeden önce geçtiğimiz hafta neler yaşandığını hatırlayalım. Karabayır’ı vurmak üzere olan füzeleri durduracak kodlar sadece Agahta’dır. Agah, kodları vermenin karşılığında Yavuz’la pazarlığa girer. Bu pazarlık sonucunda Agah’ı öldüren Yavuz, hayatının dönüm noktasındadır. Bundan sonra bambaşka bir hayata sürüklenecektir. Füze tehlikesini engelleyen Tim Yavuz’un Agah’ı öldürdüğünü ve bu yüzden tutuklandığını öğrenir öğrenmez komutanları için, Erdem Albay önderliğinde amansız bir mücadele verirler.

Yavuz komutan tutulduğu hapishanede ölümle burun burunadır. Diğer mahkumların kendisini tanıması ve tehditler savurması onu asla korkutmamıştır. Ve silah arkadaşları tarafından kısa süre içinde hapishaneden kurtulmuştur. Fakat artık asker değildir. Yavuz’un Agah’la bire bir giriştiği eylem ve sonucunda Agah’ı öldürmesi askerliğinin sonu olmuştur. Yavuz’un timle vedalaşması üniformasını bırakması ve Karabayır’dan ayrılması herkese duygusal anlar yaşattı.

Öte yandan, Tim tarafından üst üste vurguna uğrayan Çolak sözde masumiyetini ispatlamak ve kendine maddi kaynak sağlamak için büyükelçiyle karşı karşıya geldi. Yeni yaptıkları plan, Timin Çolakla ve beraberindeki terör örgütüyle olan mücadelesini farklı bir boyuta sürükledi.

Söz dizisi 29 ocak neler olacak sorusunun içinde en çok merak edilen konu Yavuz komutanın görevine dönüp dönmeyeceği. Yavuz komutan daha bir kaç bölüm askerlik görevine dönemeyecek.

Söz Dizisi 29 Ocak Neler Olacak? 31 Bölüm Fragmanı İzle