Söz Dizisi 29. Bölüm Fragmanı-15 Ocak Neler Olacak


Güncelleme: 14 Ocak 2018 : 10:02
0

Bir haftalık aranın ardından  8 ocak pazartesi yeni bölümü ile ekrana gelen Söz dizisinde 15 ocak 29. bölümde neler yaşanacak? Savaş, terör ve kahramanlık konusuyla ekrana gelen ve aldığı reytinglerle haftayı zirvede kapatmayı başaran Söz dizisinde heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktık. Yeni bölümü iple çeken diziseverlerle, Söz dizisi 29. bölümde neler olacak? Söz dizisi 15 ocak yeni bölüm fragmanı ve özeti hakkında tüm detayları haberimizde paylaştık.


Söz Dizisi Bahar Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?


Geçtiğimiz bölüm Ahag’ın babası olduğunu öğrenen Yavuz hayatının en korkunç şokunu yaşamıştır. Bununla da kalmayıp babasının bir terör örgütü üyesi olduğunu öğrenen yetkililer Yavuz’u ikinci bir emre kadar görevden aldığını açıklamıştır. Öte yandan hava operasyonunda yenilgiye uğrayan Çolak, Büyükelçi’nin desteğiyle uzun menzilli kaçak füzeleri ele geçirmek üzeredir. Büyükelçi, Çolak’ın itibarını kurtarmak için her türlü desteği vermeye hazırdır.

Yavuz ve Bahar Ahag’la ilgili gerçekleri öğrenmek için İstanbul’a gelir. Büyükelçi’nin takibinde olduğunu anlayan Yavuz Büyükelçi’yi atlatmak için girdiği zorlu  mücadelede Bahar’ın hayatı tehlikeye girmiştir. İçine düştükleri tehlikeden kurtulmak için dar ve yüksek bir duvardan geçmesi gereken Bahar dengesini kaybederek aşağıya düşer. İzleyenlerin nefeslerini kesen o saniyelerde, seyirci Söz dizisi Bahar ölecek mi, Söz dizisi Bahar kurtulacak mı sorularına yanıt aradı. Bahar 15 ocak 29. bölümde Yavuz’un sayesinde kurtulacaktır.

Diğer taraftan Tim’in Çolak’ı bozguna uğratmak için girdiği yeni operasyonda Hafız kendin feda etmiştir. Arkadaşlarının tüm uğraşlarına rağmen kendini gözünü kırpmadan feda eden Hafız kurtulacak mı?

Söz dizisi 29. bölüm Fragmanı ( Güncellenecektir)