Söz Dizisi 2. Sezon Bitecek mi? Yoksa Sezon Finali mi Yapacak?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 15:34
2

Söz dizisi 2Star tv ekranlarında yerini alan başarılı yapım 2 sezonu geride bırakırken merak dolu gözler Söz dizisi bitecek mi final mı yapacak yoksa sezon finali yapıp yeni sezon da devam edecek mi gibi sorulara yöneldi. İçinde bulunduğumuz döneminde etkisiyle asker dizilerinin rövaşta olduğu şu dönemde Söz dizisi de reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başardı. Sezonda da adından en çok söz ettiren yapım oldu. İlk sezondaki başarısını 2. sezonda da devam ettiren yapımın ne zaman biteceği ise merak konusu. Savaş ve dram türünde 33 bölümü geride bırakan ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Söz dizisinin 2. Sezonda kaç bölüm ekranlara geleceği sosyal medyada da konuşulan konulardan. Söz Dizisi 2. Sezon Bitecek mi? Yoksa Sezon Finali mi Yapacak? Detaylar sizler için haberimizde.

Kadrosunda Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz), Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, gibi isimlerin yer aldığı yapım 2. sezonu ile Star tv ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Sevilen dizinin ne zaman final yapacağı sevenleri tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Dizi uzun soluklu bir yapım mı olacak yoksa 2. sezonun sonunda bitecek mi?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden Çukur ve köklü bir dizi olan Kırgın Çiçekler gibi reytigleri yüksek dizilerle aşık atan Söz dizisi bitecek mi yoksa devam edecek mi? Bu sorunun cevabı için reytinglere bir göz atalım.

yukarıda da görüldüğü büyük yapım olarak düşündüğümüz dizileri geride bırakarak birinciliğe hemen hemen her hafta oturmayı başarıyor. 3. sezon için ise çalışmaların devam edeceği ve Söz dizisi 2018-2019 da devam edeceği haberi ekranlara yansıdı.

Aldığımız bilgilere göre Söz dizisinin bitip bitmeyeceği ile ilgili açıklama yapıldı.Son olarak Söz Dizisi Final mi Yapacak Sezon Finali ile Devam mı Edecek sorularını sizler için kesin bir şekilde cevapladık.Söz Dizisi yeni sezonda devam edecek. Söz dizisi 3.sezon kaldığı yerden Eylül ortalarında tekrar yayın hayatına devam edecek. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Söz dizisi bitsin mi Sezon Finali mi yapsın?

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.