Söz Dizisi 12 Şubat Neler Olacak? 33. bölüm Fragmanı İzle


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 20:17
0

Pazartesi gününün sevilen aksiyon dizisi Söz’de yine aksiyon bitmek bilmiyor. Söz Dizisi 33. bölüm Fragmanı yayınlandı mı?  12 Şubat Neler Olacak? İşte Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Söz’den 33. bölüm fragmanı ve özeti.

Yavuz ve Agah’ın etrafı Çolak’ın adamları tarafından çevrilmiştir. Yavuz ve Agah kurtulabilmek için tehlikeli bir plan yaparlar. Agah Yavuz’u rehin almış gibi göstererek oradan kurtulmanın planı yapmaktadır. Agah yıllardır özene özene kurduğu planlarının boşa çıkmaması için Yavuz’un hayatını ortaya koymuştur.

Diğer taraftan Tim canlı yayını engellemiştir. Sadece canlı yayını kesmemiş aynı zamanda Çolak’ın da yardımcısını ele geçirmişlerdir. Çolak ise yardımcısını geri almak için işe koyulmuştur. Büyükelçinin engel olmalarına rağmen Yavuz ile yardımcısını takas etmeye karar verir. Ancak bu takas sandığı kadar kolay olmamıştır.

Tim aynı zamanda terör örgütünün tüm finans kaynaklarını kurutmak için harekete geçer. Tim Eylem’den gelen istihbarat dolayısı ile Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak bir operasyon düzenlerler. Bu operasyon ile büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışmışlardır. Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.

Söz Dizisi 33. bölüm Fragmanı-Güncellenecektir