Sosyetik Ev Kadınları Yarışmacıları Kimler. Yarışmacılar Ne İş Yapıyor?


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 15:00
1

Televizyon ekranlarına yepyeni bir program ile merhaba diyen Sosyetik ev Kadınları geri sayıma başladı. Sosyetik ev kadınlarının ne zaman başlayacağı ile ilgili çeşitli söylentiler olsa da kesin tarih 5 Şubat olacak. Gündüz televizyonda kendine uygun bir program bulamayan izleyicilere bir nebze de olsa rahatlatacağını düşündüğümüz Sosyetik ev Kadınları her gün öğle saatlerinde sizlerle olacak.

Önce evlendirme programlarının kaldırılması daha sonra gündüz kuşağında yayınlanan İşte Benim Stilim, Stil Avcıları gibi programların da yeterince izlenmediğinden kaldırılmış olmasıyla boşluğu doldurmaya niyetli Sosyetik ev Kadınları Kanal D de izleyici ile buluşacak.

En çok merak edilen konular arasında olan Sosyetik ev kadınları yarışmacıları oldu. Yarışmacılar bir bir açıklanmaya başladı. Yarışmacıların açıklanmasıyla akıllara Sosyetik ev kadınları yarışmacıları ne iş yapıyor? Geçimini ne ile sağlıyor? Bu kadınlar neden sosyetik gibi sorular geldi. Sizler derlediğimiz haberimizde aklınıza gelen tüm soruların cevabını bulabilirsiniz.

Sosyetik Ev Kadınları ile aynı tarzda olan bir çok program yurt dışında izlenme rekorları kırdığı için, Türkiye de de kanal d ekranlarına gelecek. Armağan Çağlayan’ın önderliğinde 5 sosyetik kadının günlük yaşantısı ekranlara taşınacak. Peki Sosyetik Ev Kadınları Yarışmacıları kimler sizler için işte o 5 kadın.

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tekgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyacak

Sosyetik Ev Kadınları Neslihan Kozanoğlu Kimdir?

Sosyetik Ev Kadınları Neslihan Kozanoğlu Polonozköy’de bulunan evini diziler için kiraya verdiğinden büyük kitlelerce tanındı. Ahmet Kozanoğlu ile olan evliliği ile de gündeme damgasını vurmuştur.

Sosyetik Ev Kadınları Elif Sağlamyürek Kimdir?,

Sosyetik Ev Kadınları Elif Sağlamyürek, Aslında mimar olan Sosyetik ev kadınları Elif Sağlamyürek ilk olarak ünlülerin mimar arayışıyla tanınmıştır. Nişantaşında Bee Coffee adında bir cafesi vardır.

Sosyetik Ev Kadınları Günsel Ülkü Kimdir?,

Sosyetik Ev Kadınları Günsel Ülkü, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. FASHİON DESİGNER olarak biline Sosyetik Ev Kadınları ünsel Ülkü güzelliği ile de ön plana çıkmaktadır.

Sosyetik Ev Kadınları Esra Tekgöz Kimdir?,

Sosyetik Ev Kadınları Esra Tekgöz, Gia Cadde Güzellik merkezinin kurucusu olan güzel bayan birkaç yıl öğretmenlik yaptıktan sonra işini değiştirme kararı almıştır. Müşterileri tarafından oldukça sevilen bir bayandır.

Sosyetik Ev Kadınları Ezgi Dargı Kimdir?

Sosyetik Ev Kadınları Ezgi Dargı, Düğün davetiyesi yapıyor hatta bu dalda bir çok ödülü olan yetenekli ve güzel bayan özganizatör olarak da çalışmaktadır.

 


Sosyetik Ev Kadınları Programı Nerede Çekiliyor? << TIKLA ÖĞREN


Comments are closed.