‘Sizi Zahide Yetiş’in Programına Çıkaracağız’ Diyen Dolandırıcı Karı Koca Kim? Ne kadar Ceza Aldı


Güncelleme: 4 Haziran 2018 : 12:35
0

Sizi Zahide Yetiş’in programına çıkaracağız diyerek doktorlari kandıran kandıran karı koca kim? Ünlü sunucu Zahide Yetiş bir dolandırıcı şebekesini daha çökertmeyi başardı. Dolandırıcı karı koca Doktora gidip sizi Zahide Yetiş’in programına çıkaracağız diyerek onları kandırır ve onlardan para almıştır.

Bu zamana kadar duyduğumuz dolandırıcılık planlarını bir Yenisi daha eklendi. Zahide Yetiş programı ile ekranlara gelmeye devam ederken Zahide Yetiş’in adını kullanarak birçok kişiyi kandırıp parasını alan karı koca Onur Ü. ve Fadime C. Yakalandı.

Sizi Zahide Yetiş’in programına çıkartacağız diye vaatlerde bulunan karı koca söz konusu doktorlara ‘rezervasyon akdi’ isimli bir form yolladı. Dolandırıcıların hedefi Zahide Yetiş programına doktorları çıkarmak vadi ile yüklü miktarda para koparmakti.

Fakat bu büyük planı ünlü doktor Haşmet Bardakçı ve Fatih şendağ bozdu. Dolandırıcılarla muhatap olan Haşmet Bardakçı ve Fatih şendağ planı hemen Zahide Yetiş anlattı Zahide kendisini savcıların kapısında buldu şüphelilerin cezalandırılması talebinde bulunan Zahide Yetiş haksız kazanç sağlandığını düşünerek savcılık işlemlerinin başlatılmasını istedi.

Onur bir medya kuruluşunda çalıştığını kendisinin programlara çıkarmak için konuk ayarladığını anlattı. Savcılık s haksız kazanç temin ettikleri ve dolandırıcılık suçunu bilerek isteyerek işledikleri ileri sürülerek 10 yıla kadar hapis isteminde bulundu. Dava Ağır Ceza Mahkemesine gidecek.