Siyah Beyaz Dizisi Konusu Ne? Dizi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 28 Haziran 2017 : 22:54
1

Daha önce Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynayacağı düşünülen ancak daha sonra bir karar değişikliği ile iptal edilen dizinin bu sene çekileceği duyuruldu. Peki Siyah Beyaz dizisinin konusu ne olacak? Nasıl bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacak?

Siyah Beyaz adlı dizinin bu sene yayınlanması kararı alması dizi severleri sevindirdi. Geçtiğimiz sene başında dizi ile ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıkmış ancak kesin bir sonuca ulaşılamamıştı. Dizi ile ilgili bu sene büyük değişiklikler yapıldığı ve çekimlere bu sene başlanacağı bildirildi.

Merakla beklenen Siyah Beyaz dizisinin hangi kanalda çekileceği ve başrol oyuncusu da netlik kazandı. Heyacanla beklenen dizinin Kanal D ekranlarında olacağı kesinleşti. Diğer taraftan Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün ile anlaşıldığı belirtilen dizinin erkek başrol oyuncusunun ise Engin Akyürek olduğu bildirildi.

Dizinin konusu hakkında ise henüz bir bilgi gelmedi. Dizinin konusu ve diğer ayrıntıları hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir. Bizi takipte kalın. Sizce Siyah Beyaz dizisi nasıl bir hikaye üzerine kurulmalı. Aşk, Dram, Romantik, Komedi, Polisiye, Aile Komedisi vs. Sizce hangi türde bir dizi olmalı?

Siyah Beyaz Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

 

Comments are closed.