Siyah Beyaz Aşk Dizisi Aslı Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 22:15
1

Siyah Beyaz Aşk dizisi Aslı kimdir? Gerçek adı, yaşı ve daha önce hangi dizlerde rol aldığı hakkında tüm bilinmeyenlere haberimizin devamında yer verdik. 

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı projesinde kadın başrol olarak yer alan Birce Akalay dizide Aslı karakterine hayat verecek. Kendisine başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol eşlik edecek.

Dizinin genel konusu şöyle: Sevmeyi ve sevilmeyi unutmuş kalbi buz tutmuş Ferhat’la,  kalbi sevgi dolu, hayatını insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı’nın Siyah Beyaz Aşk hikayesini izleyeceğiz.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin konusu bize çok sıra dışı gelmedi. Senaryosu biraz basit olan dizinin oyunculuları oldukça kaliteli. Onların performansları dizinin seyrini nasıl etkiler bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol geniş hayran kitlesine sahip oyuncular olduğu için dizinin reytingleri yüksek seviyelerde olabilir. Dizide İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’a eşlik edecek iki isim daha belli oldu. Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç.

Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.

Siyah Beyaz Aşk dizisi Birce Akalay kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen genç oyuncu Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümü mezunudur. Ailenin tek çocuğu olan Akalay 13 yıl boyunca bale eğitimi almıştır. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünü bitirmiştir. Yer Gök Aşk, Küçük Ağa ve Hayat Bazen tatlıdır dizilerinde başrol oynamıştır.

 

Siyah Beyaz Aşk dizisi tutar mı? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol nasıl bir çift olur? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

1 YORUM

Comments are closed.