Siyah Beyaz Aşk Deniz Kim? Gerçek adı sevgilisi oynadığı diziler


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 23:26
0

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Siyah Beyaz Aşk kaliteli oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Siyah Beyaz Aşk Dizisi Deniz karakterinin kim olduğu ise merak edilen konular arasında.

Ilk bölümü geride bırakan Siyah Beyaz Aşk farklı bir senaryo ile izleyici çekmeyi başardı. Pazartesi günleri ekranlarda olmak yeni başlayan bir dizi için uygun bir gün olmamasina rağmen biz iyi bir performans sergilediğini düşünüyoruz.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi oyuncularına yeni oyuncuların katılmış olması da diziye renk katti. Bunlardan biri ise Deniz karakteri.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Deniz karakterine hayat veren oyuncunun gercek adi Ceyda Odman’dir. Ceyda Odman 1984 te dünyaya gelmistir.

Güzel oyuncu bir cok dizide rol almıştır. Bunlardan ilki ise 2011 yılın da rol aldığı Ar af Zamanı olmuştur. Daha sonra ise Adi Efsane dizisinde Yıldız karakterini canlandırmış.Simdi ise Siyah Beyaz Aşk dizisinde Deniz olarak karşımızda.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Oyunculari hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Deniz karakteri hakkındaki düşüncelerinizi yorum kismindan bizlerle paylasabilirsiniz.