Şimdi Susmak Zamanı Oyuncuları Kim? Dizi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Güncelleme: 19 Nisan 2018 : 02:24
0

Kanallar son sürat yaz sezonu için dizi hazırlıklarını sürdürürken Fox TV, Şimdi Susmak Zamanı dizisi için tüm prosedürleri halletti ve dizinin çekimleri için kolları sıvadı. Fox’un iddialı dizisi Şimdi Susmak Zamanı oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu hakkında detaylar haberimizin devamında.

Yaz dönemi yaklaştıkça tüm televizyon kanalları sezon finali yada final yapan dizilerin boşluğunu yaz dizileriyle doldurmaya hazırlanıyor. Fox Tv, Bir Mucize Olsun dizisinin 3. bölüm itibariyle final yapmasının ardından cuma akşamları oluşan boşluğu doldurmak için Şimdi Susmak Zamanı isimli diziyi izleyiciyle buluşturacak.

Fox TV, bu sezon Kadın ve Savaşçı dizilerini saymazsak ne yazık ki başarılı bir sezon geçirmedi. Kanalın yeni başlayan projeleri düşük reytinglerden dolayı bir bir final yaptı. Adı Zehra dizisi de kısa süre içinde final yapmaya hazırlanıyor. Kanalların çok çetin geçen reyting savaşında artık tüm diziler için başarı çıtası oldukça yükseldi.

Bir dizi projesinin tutması için öncelikle senaryosunun sıra dışı olması gerekiyor. Oyuncu kadrosunun da özenle seçilmesi en önemli koşullardan. Tabi sadece bunlar yeterli değil. Senaryo ve oyuncu uyumu her şeyden önce geliyor. Dizideki karakterler hikayede anlatılan karakterlere göre seçilir ve izleyiciye başarıyla yansıtırsa dizi uzun ömürlü olur. Aksi takdirde dizi kısa süre içinde final yapmak zorunda kalacaktır. Bu neden Şimdi Susmak Zamanı oyuncuları, oyuncu kadrosu ve konusu titizlikle seçiliyor.

Şimdi Susmak Zamanı oyuncu kadrosu ve karakterleri açıklanır açıklamaz haberimizde yer alacak.