Şimdi Susmak Zamanı Dizide Çalan Şarkılar Ve Türküler Tamamı


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 22:21
0

Fox Tv’nin yaz sezonu için hazırladığı yeni ve iddialı dizisi Şimdi Susmak Zamanı haziran ayında yayın hayatına başlayacak. Diziyle ilgili pek çok soru yanıt beklerken en çok araştırılan konulardan biri de dizinin müzikleri ve şarkıları. Duygusal romantik ve dram türünde olması beklenen Şimdi Susmak Zamanı dizisinde çalan şarkılar ve türküler haberimizde güncel olarak yer alacaktır.

Şimdi Susmak Zamanı dizisi yaz aylarında izleyenlerin keyifli dakikalar geçireceği sıcak bir aile dizisi. İçinde dramdan aşka kadar bir çok konunun iç içe geçtiği dizide birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Oyuncuların izleyiciye duyguyu başarılı bir şekilde geçirmesi için arka fonda çalan şarkılar ve müzikler oldukça etkili. Çünkü duygusal anlarda çalan şarkılar yada gerilimin yüksek olduğu anlarda verilen fon müzikleri seyirciyi atmosferine almayı başarıyor.

Şimdi Susman Zamanı dizisi Fox TV’de yayın hayatına başlayacak. Fox Tv, son aylarda yeni dizilerini üst üste ekrana getirmeye devam ediyor. Adı Zehra, Yasak Elma ve Bir Mucize Olsun dizilerinin ardından şimdi de Şimdi Susmak Zamanı dizisinin yayın haklarını satın aldı. Reyting savaşının fazlasıyla çetin geçtiği son dönemlerde yeni dizi projelerini ekrana getirmeden önce pek çok süzgeçten geçmek zorunda. Aksi takdirde dizinin uzun ömürlü olması neredeyse imkansız.

Şimdi Susmak Zamanı dizisi haziran aylarında ekrana gelecek ve sıra dışı konusuyla izleyenleri ekrana kilitleyecek. Şimdi Susmak Zamanı dizide çalan şarkılar ve türkülerin tamamı anbean haberimizde yer alacaktır.