Şimdi Hareket Zamanı! “Ebru Şallı ile Zinde Kal” Pazartesi Günü Başlıyor


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 15:58
0

Ebru Şallı ile Zinde Kal, Pazartesi Günü Kanal D ekranlarında başlıyor. Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 08.15’te ekranlara gelecek olan Ebru Şallı ile Zinde Kal izleyenlere hareket vadediyor. Hem spor yapıp hem sağlıklı yaşama dair bilgiler öğreneceğiniz Ebru Şallı ile Zinde Kal çekimleri Kanal D stüdyolarında hızla devam ediyor.

Ebru Şallı’yla sağlıklı yaşamın sırlarını keşfedip aynı zamanda hareket edeceksiniz. Hafta içi her sabah ekranlarda olacak bu programla hayatı daha doğru yaşayacak, kendinizi tazeleyeceksiniz. Programın konuları arasında spor, doğru beslenme ve tabi ki pilates bulunuyor.

Ebru Şallı, Instagram hesabından Pazartesi sabahı başlayacak olan programının çekimlerine dair fotoğraflar paylaşıyor.

Ebru Şallı ile Zinde Kal Programının Sunuculuğunu Yapacak Olan Ebru Şallı kimdir?

15 Ocak 1977 İstanbul doğumlu olan Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir. Fotomodellik yapmaya 1993 yılında başlamıştır. Lise eğitimini 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi’nde tamamlamıştır. 1997 yılında evlendiği Ozan Orhon ile evliliği sadece 1 yıl sürmüştür. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği isimli televizyon dizilerinde oynamış ve  Reyting Hamdi’de bir süre rol almıştır.

2002 yılında Harun Tan ile evlenip podyumlara veda etmiştir. Harun Tan ile evliliği 11 yıl sürmüştür ve 2013 yılında boşanma gerçekleşmiştir. Bu evliliğinden 2004 yılında Beren isimli ve 2010 yılında Pars isimli erkek çocukları dünyaya gelmiştir.

Pilates eğitimlerini bir araya getirdiği egzersiz videoları yayınlanmıştır. Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak (2005), Ebru Şallı’dan Çocuklar için Besleyici Eğlenceli Lezzetler (2007), Ebru’nun Doğal Güzellik Sırları (2009), Ebru’nun Mutfağından (2011), Besleyici ve Lezzetli Çocuk Yemekleri (2012) ve Ebru Şallı ile Pilates (2014) isimli kitapları yazmıştır.

Tv8 ekranlarında Ebru’nun Mutfağı ve Beyaz Tv’de Ebruli programlarının sunuculuğunu yapmıştır. Şimdilerde ise KanalD ekranlarında Ebru Şallı ile Zinde Kal programı için gün saymaktadır.

Ebru Şallı, sağlıklı yaşamı ile herkese örnek olmaktadır. İnsanları sağlıklı yaşamaya teşvik etmektedir. Bir röportajında vejetaryen olduğunu belirtmiştir.

Ebru Şallı ile Zinde Kal Programının Tanıtımı Yayınlandı