Sil Baştan 1.Bölüm Özet Fragman ve Tüyoları Kanal 7


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 16:19
2

Yeni sezona damga vuracak ve en çok izlenme sayısı alacak olan Kanal 7 yine günlük bir dizi olan Sil Baştan ile ekranlara merhaba dedi. Günlük dizilerde en çok izlenme oranına sahip olan kanal 7 Sil Baştan dizisinin özetlerini fragmanının hatta yayın tarihinden önce tüyolarını sitemizde bulabilirsiniz. Sil Baştan 1. Bölüm Özeti için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Dizide başrol oyuncularından Do Hyun, zengin bir ailenin evladıdır.  Çok uzun zaman geçmesine rağmen okula hiç uğramamıştır. Geri döndüğünde ise Jennifer ismindeki bir arkadaşıyla bir evrak alışverişi yapacaktır. Do Hyun Jennifer’dan aldığı evrağı geri vermeye gittiğinde kızı babasının dövdüğünü görünce hemen atılır ve kızı babasının elinden kurtarmaya çalışır. Nitekim kurtarır da. fakat polis olaya müdahil olunca Jennifer babasını değilde Do Hyunu  şikayet eder. Bunun üzerine geçmişte yaşadıklarını eziyetlerini de hatırlayarak bir anda kişilik değiştirir. İçindeki canavar adam bir anda ortaya çıkar ve artık kendini Jin Sing olarak tanıtır. Polislerden kurtulunca arkadaşının babasının yanına gidip adamı bir güzel döver.


Sil Baştan Dizisinde Çalan Şarkılar. Sil baştan 1. Bölümde Çalan Şarkı<<< tıklayınız


Diğer tarafta Başkan tarafından Cha Do HYUN ile ilgilensin diye gönderilen sekreter Ahn. Babanesinin artık Do Hyun un artık Kareye gelmesini istediğini söyler fakat bu onu kabul etmez. Daha sonra diğer kişiliği olan patrona dönüşünce kendini havalanında bulur.

Hava alanında tesadüfen dizinin başrol oyuncularından Oh Ri Jin psikiyatr doktor ve kardeşi ünlü bir yazar ile karşılaşır. Cha Do HYUN gelince direk şirketin eğlence kolu olan bölümüne başkan yardımcısı olarak atanır. Şirketin başkanı ise çok yakın akrabasıdır. Şirketin başkanı Cho Do Hyun u bir bara eğlenceye davet eder. Asıl amaç ise yıllardır Do Yhu’nun ortaya çıkarılamayan sıkıntısının ne olduğudur. Bara gittiklerinde psikiyatr doktor ile karşılaşırlar.

Orada hasta ile doktor arsına girer ve doktorun kendisini ittirmesiyle bardan aşağı düşer. Düşünce yine eski canavar haline dönüşür. Bu sırada oradan geçen bir adamdan ceket alarak bara geri girer. Ceketin sahibi ise arkadaşlarını toplayıp ceketi geri almak için bara geri gelir. Tam da çıkışta karşı karşıya gelen ikili kavgaya tutuşur. Cho Do Hyun ise tüm hepsinin hakkından gelmeyi başardı derken arkadan biri gelip acı bir şekilde vurur.

Birinci bölümü bu şekilde geride bırakan Sil Baştan 2. bölüm için heyecan dolu bekleyiş devam etmektedir.1.bölümle ilgili görüş ve düşüncelerinizi bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. DİZİLERİ 5 GÜN VERİN 200 E YAKIN DİZİLER ÇEKİYORLAR ONLARIDA VERİN HAFTANIN 5 GÜNÜ UYGUNDUR

Comments are closed.