Show Ana Haber Yeni Sunucusu Ece Üner Kimdir?


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 08:17
0

Medya kulislerine bomba gibi düşen Julide Ateş’in ayrılık kararından sonra gözler Show Ana Haber’in yeni sunucusuna çevrilmişti. Julide Ateş show ana haberden ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Bu karardan sonra kanalın hangi isimle anlaşacağı merak ediliyordu. Ve beklenen haber geldi. Show Ana Haber’i sunan Julide Ateş’in ayrılık kararından sonra yerine Ece ÜNER geçti. Peki kimdir Ece Üner? Nereli, yaşı, kariyeri ve dahası.

Julide Ateş’in istifasından sonra yerine getirilen Ece Üner’in kim olduğu şimdiden sosyal medyada en çok tartışılan konular arasında. Ece Üner’in kariyeri, eğitim hayatı, eşi, sevgilisi, yaşı ve diğer detayları sizler için araştırdık. Ece Üner; En son Habertürk kanalında kariyerine devam eden sunucu şimdi Show ana Haber’în sunuculuğunu üstlenmiştir. Kariyerine ilk olarak Avrupa Birliği muhabiri olarak başlamıştır. 1981 doğumlu olan Ece Üner Dinç Üner’in kızıdır.

CNN Türk’ün genel müdürlüğünü yapan babası gibi medya üzerine kariyerini şekillendiren Ece Üner, Paris’te Sorbonne Üniversitesinde Fransızca dili eğitimi almıştır. Daha sonra Avrupa Birliği konusunda kendisini eğitmek için Brüksel’e gitmiştir. Uzun bir süre CNN Türk’te çalıştıktan sonra Habertürk’e geçiş yapmıştır.  Ntv’de çalıştıktan sonra, CNN Türk’te spor servisinde, hafta sonu spor haberleri, yeni gün simli programını sundu. 2009 yılında Habertürk’e geçti ve orada Olduğu Gibi isimli programı sundu ve yönetti. 2011’de Akşam Raporu, 2012’de Enine Boyuna isimli programları sundu. Daha sonra Show TV Ana Haber’e transfer olmuştur. Bu görevini Julide Ateş’e kaptıran Ece Üner şimdi yeniden aynı göreve getirilmiştir.


[kirmizitext]Jülide Ateş Show Tv den Neden Ayrıldı? Geri Dönecek mi? Şok Eden Gercekler[/kirmizitext]


Ece Üner Gözyaşlarına Hakim Olamadı

https://www.youtube.com/watch?v=e7PjxoVwAbM