Seven Ne Yapmaz Arzu Kimdir? Gerçek İsmi ve Biyografisi


Güncelleme: 3 Ağustos 2017 : 23:21
1

Atv ekranlaranda yayına hazırlanan Seven Ne Yapmaz dizisi oyuncuları da netleşmeye başladı. Arzu karakteri hakkında her şeyi haberimizden bulabilirsiniz.

MF yapım tarafından hazırlanan başrollerinde Seren Şirince ve Yusuf Çim’in paylaştığı Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu gibi isimlerin rol aldığı dizide Arzu karakterini sizler için tanıtıyoruz.

Ekinsoy holdingin veliahtı Ozan karakterine can veren Yusuf Çim ile köyde yaşayan Seren Şirince’nin hayat verdiği Nazlı’nın Safranboluda başlayığ İstanbul’da devam eden aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Arzu karakteri de Nazlı’nın yaşadığı sonrandan öğrendiği kardeşidir. Nazlı Arzu yardımıyla kendisini bırakıp kaçan Ozan’ıın hayatına tekrar girecektir.

Dizide Arzu karakterine can veren güzel oyuncumuzun gerçek ismi Ecem Çalık’tır. Ecem Çalık 1989 İzmir doğumlu olup İlköğretim ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Ekranların yeni yüzü olan güzel oyuncu ilk olarak oyunculuk hayatına Aramızda Kalsın dizisi ile giriştir.
Üniversite eğitimi için Kıbrıs’a giden güzel oyuncu eğitimini yarıda bırakmış ve daha sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Oyunculukla ilgilenen Ecem Çalık İstanbul’da Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. 160 cm boyundaki mavi gözlü oyuncumuz 50kg’dır.
Sizler Arzu karakterine can veren Ecem Çalık ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Siz de güzel oyuncu ve oyunculuğu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Seven Ne Yapmaz tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=jORLPct_bRo

Comments are closed.