Sev Yeter Dizisinin Ishita’sı(işitası) Kimdir?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 10:37
0

Sev Yeter Dizisi Kanal 7’de 18 Haziran 2018 tarihinden beridir yayınlanıyor. Bugün 114.bölümünü seyredeceğimiz Sev Yeter Dizisinin oyuncuları çok merak ediliyor. Gerçek hayatta ki isimleri, yaşları, asıl meslekleri, nereli oldukları, evli olup olmadıkları, sevdigi ve sevmediği şeyler, çocukları olup olmadığı, sevgilisi oluo olmadığı gibi bir çok şeyleri merak ediliyor. Bunlardan biride Raman Kumar’ın eşi Ishita’dır.

Peki kimdir? Dizideki rolü evlat hasreti duyan bunu da Rumi ile tadan ,diş hekimi olan ve Rumi’nin isteği ile Rumi’nin babası Raman Kumar ile evlenen biridir.  Ishita asla çocuk doğramayacaktır bu yuzden kederlidir  ta ki Rumi ile karşılaşıncaya kadar. Daha önce  biri ile nişanlanmış  be ayrılmıştır, yaşadığı çevrede herkes onun hakkında çocuğu olmayacak diye dedikodu yapmaktadır. Hindistan da orta düzeyli bir ailenin kızıdır.  Babası emeklidir. Ama Rumi ve Raman ile karşılaştıktan sonra hayatı değişir. 

Ishita’nın gerçek adı, Divyanka Tripathi’dir. 5 yıldır  bu  dizide  oynuyor ve bu dizinin çekimleri hala Hindistan’da yapılıyor. Siyah saçları  ve koyu kahverengi gözleri ile çarpıcı  ve duru bir güzelliğe sahiptir. Aslında hiç  yaşını  göstermiyor. Doğum tarihi 14 Aralık 1984’tür. Yaşı 34’dir.  Doğduğu  yer Bhopal şehridir.  Kilosu 65 olan güzeller  güzeli  genç  aktrisin boyu da 1.65 cm’dir. Küçüklüğünden  beridir  oyunculuk mesleği içindedir  Divyanka Tripathi. Babasının  mesleği eczacılık  olan oyuncunun  kendisinden sonraki kardeşi Pilot’tur.  Şu anda Mumbai de yaşıyor güzel oyuncu. En çok alışveriş yapmayı, gezmeyi, kitap okumayı çok  seviyor.

Kendisinin  Sev Yeter Dizisindeki Ishita ile çok  benzediğini  söylüyor  ve bu yüzden  dizinin çekimleri yapılınca sette kendisinin kolayca bu role adapte olduğunu  dile getiriyor.  En sevdiği  çiçeğe bakarsak karşımıza “nergis” çıkıyor.

Divyanka Tripathi’nin mensup olduğu  din Hinduzim’dir. Ayrıca güzel  ve başarılı oyuncu bir  vejetaryan olduğunu  dile getiriyor. Babası  onun oyuncu değil  asker olmasını istemiş ilk başlarda  babasının  sözünü  dinleyen  Divyanka Tripathi tüfek  ve silah eğitimi de almıştır. Vuruş alanında altın madalya ödülü kazanmıştır. Hayali  psikopat rolünde  oynamaktır.

 

8 Temmuz 2016 yılında  kendisi gibi oyuncu  olan Vivek Dahiya ile hayatını  birleştirip  evlenmiştir.  Kocası  ile 2017 yılında  bir dans yarışmasına da katılmıştır.