Sev Yeter 22 Kasım 2018 115.Bölüm Özeti ve 26 Kasım 2018 116.Bölüm Özeti


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 10:36
0

Kanal 7’de yayınlanan ve ülkemizde epeyce bir hayran kitlesine sahip olan Sev Yeter  dizisinde 115.bölümde ne oldu,115.bölümün özeti nedir? Yeni bölümde neler olacak? Sorularını yanıtlayalım. Bu dizi Hindistan’da milyonlarca kere seyredildi ve çok sevildi ülkemizde yayınlandığı andan itibaren çok sevildi giderek daha da sevilir oldu. Giyindikleri sariler,makyajları, dua ediş şekilleri,sohbetleri,aile kavramına atfettikleri değer,birbirlerine kurdukları planlar,birbirlerine sundukları saygı ve birbirlerine duydukları aşk, yedikleri yemekler bizim ülkemizde hoşgörü ile karşılandı, çok sevildi.

23 Kasım 2018 115.bölümde neler oldu? Subrayman sinsi planlar kurmuştur bu planlarını Ishita anlayabilecek mi merak konusu. Ayrıca yangın çıkar  ve yangının içinde Rumi ile Aditya yangının içinde kalır Ishita gözünü bile hiç kırpmadan alevlerin içine dalar ve çocukları kurtarır. Aditya Ishita onları böyle cesurca kurtardıktan sonra artık Shagun’u değil Ishita’yı annesi olarak görmeye başlar. Çünkü Shagun onları kurtarmak için bir çabada bulunmamıştır o sadece kendi canının derdine düşmüştür. Ama Ishita Rumi ve Aditya onun öz çocukları olmadığı halde onları kurtarmak için canını hiçe saymıştır.  Bu yüzden artık Aditya Shagun’u anne değil Ishita’yı anne olarak kabul eder. Shagun çocuğunun yanına gidip kendini affettirmeye çalışır. Ama çocuğu onu tersleyip artık Ishita’ya anne diyeceğini söyler Shagun üzülür. Ishita ise bunu duyunca gözyaşlarına boğulur. Bu arada Ishita Subrayman’ın bir şeyler karıştığını anlar ve acaba ne sinsi planlar yapıyor diye merak eder ve bu konunun peşine düşer. Simi’nin üzülmesini istemeyen Ishita bu konuya eğilir. Çünkü Subrayman Bhala ailesinden bir şeyler gizler. Bu gizlediği şeylerin bilinmesini istemez.

 26 Kasım 2018 Pazartesi 116.bölüm özeti şöyledir.  Ishita bu konuyu Raman ile de paylaşır. Ve yedi aylık uçak kazaları ile ilgili tüm haberleri tarar ancak bir şey bulamaz. Daha sonra Raman ile gidip Simi ile konuşurlar.

Onun üzülmesini istemediklerini ve Subrayman’ın bir şeyler gözlediğini söylerler. Simi ise benim herşeyden haberim var Subrayman bana her şeyi anlattı der. Daha sonra Subrayman gelir ve aslında onlardan bir şeyler gizlediğini ve bu gizlediği şeyler içinde özür dilediğini belirtir. Aslında eski karısının çocuklarını alarak 10.kattan aşağı atladığını söyler.