Sev Yeter 117.Bölüm Özeti 27 Kasım 2018


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 23:21
0

Kanal 7’nin çok sevilen yayınlarından olan Hint dizisi Sev Yeter hız kesmeden devamını sürdürüyor. Hint dizileri hem Hindistan’da hemde Türkiye’de çok izlenip seviliyor. Sev Yeter de çok sevildi. Hayranları acaba 27 Kasım 2018 Salı günü yayınlanacak olan 117.bölümde neler olacak diye özetleri merak ediyor. 

Sev Yeter dizisi 117.bölüm daha önceki  bölümlerde Ishita’nın duyduğu kaygı ve endişelerini haklı çıkarıyor.Raman ve Ishita çok korkup endişeleniyor tam polise gidecekler iken üst kattan bir çocuk ayakkabısı düşüyor. Hemen koşup bakıyorlar. Teras katta Simmi’yi görüyorlar. Gördükleri manzarada Subrayman’ın elinde bir bıçak olduğu ve  Simmi’yi aşağı atlaması yönünde tehdit ermesidir. Ishita Subrayman’ın hain planları olduğunu düşünmekte haksız olmadığını görür daha da çok endişelenip korkar. Subrayman Simmi’ye elindeki bıçağı sallayarak “hadi atla, atla, atla,atlamazsan seni kendi ellerim ile aşağı atacağım” der. Simmi korku içindedir. Simmi o esnada Ananya’nın ne suçu var diyor. Subrayman’ın gözü dönmüştür oğlu Kartik’in başına gelenleri başkalarına da yaşatma derdindedir. Raman Kumar karısı Ishita’dan Subrayman’ı ortalamasını kendisinin birşeyler yapacağını söylüyor. Ishita Subrayman’a Simmi’yi bırakmasını ondan ne istediğini soruyor. Ancak Subrayman durmadan Simmi’ye tehditler savuruyor ve Simmi aşağı atlıyor .Tam düşecek iken Raman Kumar Simmi’yi tutip yakalıyor düşmesine izin vermiyor. 

 

Raman Subrayman  ile kavga  ediyor onlar birbirlerini yumruklarken Ishita hemen Subrayman’ın kafasına sert birşey ile vuruyor. Herkes başlarına toplanıyor. Simmi’yi son anda kurtaran  Raman ve Simmi mutludur. Subrayman’ın annesi de geliyor. Artık iyice etraf kalabalık  oluyor.

Şaila herkese Subrayman hakkındaki  tüm gerçek şeyleri anlatacağını söylüyor. Ve Subrayman’ın karısı ve oğlu Subrayman yüznden öldü diyor. Subrayman  ise karısı ve oğlunu çok sevdiğini söylerken eski günlerini hatırlıyor  ve üzülüyor. O ise kendini değil Neha Navraj’ı suçluyor. O hayatlarına girdikten sonra herşeyin kötüye doğru gittiğini söylüyor. Neha Nevraj’ın sahibi olduğu klinikte asistan olarak çalışmaya çalışmaya başladığında o kadının ona askıntı olduğunu söylüyor. Ondan sonra hayatımız mahvoldu böyle diyor.  Subrayman ben yakamı ondan koparmaya çalıştıkça o bana daha da asıldı diyor.  Karım bu haberi duyduktan sonra oğlumu da alarak intihar etti diyor. Karımın katili ise Bhala’dır o gidip ona Subrayman’ın Neha ile yaşadığından haberin var mı diyor. Bhala ise biz karının sana sahip çıkması için ona söyledik  bunu  yapacağını bilemezdik diyor. Subrayman senden intikamımı alacağım diyor.