Servet Dizisi Korkmaz Kim? Baran Bölükbaşı Hayatı


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 01:25
0

2018  sezonuna adım attığımız şu günlerde, iddialı projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Show Tv, Servet dizisinin ekrana getirmek için gün sayıyor. Aksiyon ağırlıklı olay örgüsüyle kurgulanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin merak uyandıran karakterlerinden biri de hiç kuşkusuz Korkmaz. Servet dizisi Korkmaz kim? Servet dizisi Korkmaz’ın gerçek adı hayatı ve hakkında tüm merak edilenler..


Servet Dizisi Başar Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Ortaks Yapım imzası taşıyan projenin tüm detayları büyük bir özenle hazırlandı. En çok izlenen kanallardan Show Tv, Servet dizisi için oldukça iddialı. Yetimhanede yetişen Ferah, varlığından bile haberi olmadığı büyük bir servetin mirasçılarındandır. Adana’da üniversite okumaktadır. Kendi halinde sıradan bir hayat yaşayan Ferah’ın bambaşka bir hayata açılan kapısı Kerem tarafından aralanır. Ferah, cemiyet hayatının sayılı zenginlerinden Kudret Fettah’ın torunudur. Kudret Fettah  yıllar önce düşmanıyla kaçtığı için annesinin ölüm emrini verdiği Ferah’ı bulmak ister. Bu görevi de öz oğlundan bile daha çok sevdiği ve güvendiği Kerem’e verir. Öte yandan büyük mirasa yeni bir varis daha çıkması  Kudret’in oğlu Yener Fettah’ı rahatsız eder ve Ferah’ın bulunduğu yerde öldürülmesi emrini verir.

 

Etkileyici ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefleyen Servet dizisi Korkmaz kimdir? Servet dizisi Korkmaz hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Servet Dizisi Korkmaz Kim Baran Bölükbaşı

Servet dizisi Korkmaz karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı 1994 İskenderun doğumludur. 1.75 boyunda ve 70 kg ağırlığındadır. Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezundur. 10 yaşında gitar çalmaya başlayan Baran Bölükbaşı sanata küçük yaştan beri ilgilidir. Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in başrollerini paylaştığı Adı Efsane dizisinde Fiko karakteriyle kendini tanıtmıştır. Sonrasında Sevda’nın Bahçesi dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Baran Bölükbaşı’nın sesinden Kimse Bilmez Şarkısı