Sensiz Olmaz 25 Ekim Özeti 32. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 01:08
0

Sensiz Olmaz 25 Ekim Özeti 32. Bölüm Fragmanı. Mala, yıllar önce yaptığı gibi bıraktığı bir mektupla  evi terk etmek ister. Gece evde herkes uyurken, son kez oğlunun saçlarını okşar ve evden ayrılmak için ayağa kalmak istediğinde, Rudra’nın Anne diye uykusunda sayıkladığını duyar. Rudra sabah uyandığında, annesini her yerde aramasına rağmen bulamaz. Fakat annesinin kendisine yazdığı mektupu bulur. Mektupta bütün olanların, suçun Pervati’de olduğunu anlamıştır. Ancak  Mala, herşeye rağmen evi terk etmiştir.

Mohini’de sabah kalkar kalmaz evi terk etmek ister. Ancak Pervati, ona engel olur. Çünkü Mala evi terk etmiştir ve Mohini’nin evi terk etmesi için bir neden kalmamıştır. Mohini’nin sinsi planı işe yaramıştır. Ayrıca ev halkı tarafından da daha da fazla değer kazanmıştır. Pervati, Mala’yı aramak ister ve yardıma ihtiyacı vardır ancak kimse yardım etmez. Pervati’de son çare olarak kendi başına Mala’yı aramaya çıkar.

Daha sonra Rudra, Mala’yı Laila’nın evine giderek orada bulur. Hemen Pervati’ye haber verir. Fakat Mala’yı eve getirse de tekrar evi terk edebileceğini söyler. Pervati hemen oraya giderek, Mala ile son bir kez konuşmak istediğini söyler. Konuşma esnasında Pervati, Mala’yı eve dönme konusunda ikna eder ve Rudra ile birlikte eve dönmek üzere yola çıkarlar.

Eve döndüklerinde ise herkes çok mutlu olur. Sadece bir kişi bu durumdan hoşnut olmayan kişi vardır o da Mohini’dir. Mala, büyük bir pişmanlık içinde kardeşi Mohini’den af diler. Mohini’nin eline çok büyük bir fırsat geçmiştir ve anne babasının hatırına evden ayrılmayacağını, ama ablasını da asla affetmeyeceğini söyleyerek herkesin önünde şov yapar. Teras katında Pervati’ye çok güzel bir gece hazırlayan Rudra, ona düğün kolyesini verir.

https://www.youtube.com/watch?v=Yiz7p5lTrlI