Sen Anlat Karadeniz Vedat Öldü mü? Tahir Neden Hapse Girdi?


Güncelleme: 8 Ekim 2018 : 14:47
0

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz ikinci sezonu ile yine izleyicileri merak ve serüven peşinde sürüklüyor. Çarşamba akşamlarında reytingleri başka dizilere bırakmayan Sen Anlat Karadeniz yine fragmanları ile merak uyandırdı.

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir ile Vedat kavga ediyor ve Vedat’ a artık yapmasi gerektiğini yapacağını söyleyip Vedat ile kavgaya giriyor. Her bölüm sürekli kavga, silah ve ölümle burun buruna gelen anlar yaşanıyor. Bu bölümde de acaba Vedat öldü mü? Soruları aklımıza geliyor Tahir neden teslim oluyor ? Sorular kafamızda Tahir yine Vedat ile kavga ederek onu öldürmek istiyor. Ama her zaman olduğu gibi Vedat ölmeyecek. Tahir Vedat’ ı öldürüldüğünü düşünerek teslim olacak. Saniye hanım oğlunun durumuna üzülüp Nefes’ i evden kovuyor. Nefes hem Tahir’ in yokluğu hemde evden kovulmasına üzüntüsünü yaşıyor. Çarşamba akşamı ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz yine heyecanla bekliyoruz. Acaba Nefes ne zaman Vedat’ dan kurtulup mutlu olacak.

Sen anlat Karadeniz’de tek üzülen Vedat’ in zorla sahip olduğu ve işkence ettiği tek kadın Nefes değil artık Nazar’ da nefesin kaderini yaşıyor tek fark Vedat Nefes’ i seviyor. Murat Nazar’in bu haline üzülüyor. Bu üzülme Murat’ in başka biri ile yakınlaşmasına neden olacak gibi geliyor. Akla yoksa Murat Nazar’i sevmekten vazgeçer mi sorulari geliyor.

Sen Anlat Karadeniz sonu tahmin edilen ama bazı konularda ne olacak diye merak edilen bir dizi olarak kabul edebiliriz. Murat , Nazar , Mustafa , Asya , Tahir ve Nefes’in bu bölümlerde ön planda olduğunu görüyoruz. Herkes Çarşamba gününü iple çekiyor.