Sen Anlat Karadeniz Nefes Kim? Yaşı, Boyu, Kilosu, Sevgilisi, Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 01:29
11

Yönetmen koltuğunda Osman Sınav’ın yer aldığı, senaristliğini Sinegraf Senaryo Grubunun kaleme aldığı Sen Anlat Karadeniz çok yakında Atv’de başlıyor. Dizinin başrol oyuncusu Nefes karakteri üstün performansıyla izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Sen Anlat Karadeniz Nefes kim, yaşı, boyu sevgilisi ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizin detaylarında.


Sen Anlat Karadeniz Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Çocuk yaşta para karşılığı evlendirilen bir kadının şiddet, baskı ve esir hayatından kurtuluşunu konu alan dizi izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaracak. Toplumun kanayan yarası haline gelen kadına şiddet ve çocuk gelin konularına farkındalık kazandıracak bir proje izleyiciyle buluşuyor.

Annesi Nefes’i doğururken ölmüştür. Nefes daha doğarken hayattaki en büyük kaybını yaşamış ve aslında bütün çilesi hayata geldiği gün başlamıştır. Henüz 16 yaşındayken para karşılığında babası tarafından zorla evlendirilmiş. Evlendiği ilk gün başlamıştı makus kaderi. Dayak yemediği, aşağılanmadığı, eziyet görmediği tek bir gün bile geçmemiştir. 17 yaşında kucağına aldığı oğluyla hayata tutunmaya çalışmış ve bu esir hayatına evladı için katlanmaya devam etmiştir. Tahir’in hayatına girmesiyle her şey bambaşka bir hal alır. Karadeniz’in korkusuz ve cesur delikanlısı Tahir, Nefes’in daha fazla bu eziyetini çekmesine dayanamaz ve ailesini dahi karşısına almayı göze alarak onu kaçırır.

Sen Anlat Karadeniz etkileyici ve gerçeğe yakın hikayesiyle yediden yetmişe herkesin ilgiyle izleyeceği bir proje olmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanıyla bile milyonlar tarafından izlenen Sen Anlat Karadeniz çok yakında Atv ekranlarında başlıyor.

 

İsiminden de anlaşıldığı gibi Karadeniz çevresinde başlayan çekimler için farklı mekanlar kullanılacak. Tanıtım fragmanı yayınlanan ve büyük ilgi gören dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu, Mehmet Ali Nuroğlu, Aydan Burhan ve Serdar Yeğin gibi başarılı isimlerin yanında dizinin ana kahramanı Nefes, en çok araştırılan ve merak edilen konu oldu. Nefes karakterini canladıran oyuncunun gerçek adı İrem Helvacıoğlu’dur. Sen Anlat Karadeniz Nefes Kim?

Sen Anlat Karadeniz Nefes Kim? İrem Helvacoğlu

1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen oyuncu aslen Ankaralı’dır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan İrem Helvacıoğlu akabinde pek çok dizide rol aldı. Behzat Ç, Kurtlar Vadisi, Güneş’in Kızları ve son olarak No:309 dizisinde Pelin Su karakteriyle izleyici karşısına çıktı.İrem Helvacıoğlu ilk başrol oyunculuğunu Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yapacak.

Sen Anlat Karadeniz Nefes karakterini nasıl buldunuz? İrem Helvacıoğlu Nefes rolünün hakkını verebiliyor mu? İrem Helvacıoğlu yerine hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=frdjRZFyjKI

11 YORUMLAR

  1. Sen anlat Karadeniz dizisinin misli beraberi yoxdur.Oyuncuları da gözəldir.Sen anlat Karadeniz dizisini sevə-sevə yeni sezonda gözləyirik.

  2. Çok seviyorum tahir ve nefes i çok yakışıyor lar nolursa olsun ayrılmasınlar tahir seni çok seviyorum

  3. Çok beğenerek izliyorum konusu çok farklı yani çok örnek alınacak ve ençok beğendim hocamız çok sevimli Tahir tam bir adam gerçek hayatta varmıki ? Kısacası çoook değerli bir dizi umarım kısa olmaz saygılar

  4. Beğenmeyen varsa televizyon tek kanal değil bilmem kadına şiddeti abartıyorlar flan ne abartısı madamlar azaltmışlar doğrular su yüzüne çıkınca kndilerini belli ediyorlar zaten israf bu kişiler…

  5. Bn asla dizi fln tivi ile aram olmaz geçen annem tv yi açtı bi bktm Sen Anlat Karadeniz dizisi ya çok iyimiş bugüne kadar neden tivi izlemediğimi şimdi anladm

Comments are closed.