Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 5 Ekim 2017 : 22:10
4

Başarlı yönetmen Osman Sınav’dan yeni bir dizi daha geliyor.  2017-2018 sezonu için Kanal D ve TRT1’e yeni dizi çekecek olan Osman Sınav, Atv içinde yeni dizi çekimleri için hazırlıklara başladı.

Sinegraf senaryo grubunun senaristliğini yapacağı yeni dizinin adı Sen Anlat Karadeniz olarak açıklandı. Sen Anlat Karadeniz adlı yeni dizi için masa başı çalışmalarına başlandı. Dizinin oyuncu kadrosu için görüşmeler sürüyor.

Başrol oyuncuları için kesin açıklamalar olmasa da bu karakterler için şivesi yatkın ve daha önce Karadeniz dizilerinde rol alan oyuncuların seçileceği düşünülüyor. İsimler netleştikçe yazımızın devamına eklemeler yapılacaktır.

Karadeniz dizileri ülkemizde her zaman ilgiyle izlenmiştir. Deli Yürek, Kızıl Elma, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi ve birçok dizi ve filmin yönetmeni olan Osman Sınav, bu sezonda Sen Anlat Karadeniz dizisiyle birlikte 3 yeni dizi çekecek.

Yönetmen koltuğunda oturduğu tüm film ve dizilerle adından övgüyle söz ettiren usta yönetmenin bu projesi de Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak

Karadeniz yaylalarını ve sıcak kanlı insanlarını ekranlara getirecek olan dizi Sen Anlat Karadeniz şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacak ve dizi en geç ekim ayında ekrana gelecek.


Sen Anlat Karadeniz Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz netleşmedi. Diziyle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz Öykü Gürman Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz Aydan Burhan Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz Serdar Yeğin Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz Burcu Binici Kimdir?

Comments are closed.