Sen Anlat Karadeniz Balım Kimdir? Yaşı,Oynadığı Diziler


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 01:52
4

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, kadına şiddet, çocuk gelin ve esareti konu edinen dizinin tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz büyük yankı uyandırdı. Geniş oyuncu kadrosu ve gerçekçi hikayesiyle her kesimden insanın ilgiyle izleyeceği dizinin çocuk oyuncusu Balım, sempatik tavırları ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekti. Sen Anlat Karadeniz Balım kimdir daha önce hangi dizilerde rol aldı işte ayrıntılar…


Sen Anlat Karadeniz Dizisi Dağların Dumanı Hiç Geçit Vermez Şarkı Ve Sözleri


2018 yılının ilk aylarında ekrana gelmesi planlanan dizi kadına şiddet ve çocuk gelin gibi toplumun kanayan yaralarını gündeme getirecek. Çocuk yaşta zorla evlendirilen Nefes’in, eşi tarafından gördüğü şiddete ve baskıya dayanamayarak oğlu Yiğit ile birlikte evden kaçması ve sonrasında yaşanan olayları konu alacak dizi her yaştan insanın ilgiyle izleyeceği bir proje.

Kadrosunda, İrem Helvacıoğlu,Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve çocuk oyuncu Dila Aktaş gibi isimlerin yer aldığı dizi Atv ekranlarında başlıyor. Küçük yaşına rağmen oyunculuğuyla dikkat çeken Balım karakterinin gerçek adı ve daha önce rol aldığı diziler merak konusu oldu.

Sen Anlat Karadeniz Balım Kim? Dila Aktaş

Henüz 10 yaşında olan çocuk oyuncu Dila Aktaş, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak. Umut vaat eden bir oyuncu olan Dila Aktaş’a yeni rolünde başarılar dileriz.

https://www.youtube.com/watch?v=3jBWJIAf9L4

4 YORUMLAR

  1. Cok guzel bir dizi bence herkes izlemeli!ama kadina yani dizi de irem helvaciogluna siddet uygulaniyor vedat tarafindan irem helvacioglu cok guzel bir oyuncu!!!!!….

  2. Cok guzel bir dizi bence herkes izlemeli!ama kadina yani dizi de irem helvaciogluna siddet uygulaniyor vedat tarafindan irem helvacioglu cok guzel bir oyuncu!!!!!….

Comments are closed.