Selanik 1920 Destanı Dizisi Oyuncu ve Karakterleri


Güncelleme: 23 Mayıs 2018 : 11:15
0

Yıldızların geçiti olacak olan Selanik 1920 Destanı dizisinde yerli ve yabancı yıldızlar ekranlara gelecek. Oyuncu kadrosunda yer alacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Selanik 1920 dizisi Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. İşte dizi hakkında detaylar, oyuncuları ve karakterleri.

Osmanlı Devletinden sonra kurulan Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin ve perde arkasının anlatıldığı dizide en önemli karakter Atatürk olacak. Atatürk ve silah arkadaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atarken yaşadıklarını konu alan dizide yerli ve yabancı oyuncular yer alacak. Bunlardan ilki Kevin Costner.

Kevin Costner’ın Atatürk hayranı olduğu sosyal medya paylaşımlarından ve yaptığı röportajlardan biliniyordu. Costner büyük bir Atatürk hayranı olduğunu çok kez dile getirmişti. Aynı zamanda çok kez ülkemize geldiği bilinen Costner çok zaman röportajlarını ‘NE MUTLU TÜRKÜM’ kepi ile vermekte. Bu anlamda dizinin en büyük bomba ismi Kevin Costner. Peki diğer isimler kimler.

Dizi ile ilgili gelen bilgilerde Zübeyde Hanım’ı canlandıracak kişinin ise Nurgül Yeşilçay olduğu gelen bilgiler arasında. Yeni dizi için casting görüşmeleri devam ediyor. Diğer taraftan ilk fragmanın ise yakın bir zamanda televizyonlarda gösterileceği ve önümüzdeki sezona yetişeceği biliniyor. Dizi ile ilgili oyuncu kadrosuna ilişkin bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Selanik 1920 Destanı dizisi oyuncu kadrosunu aşağıdan takip edebilirsiniz.

Selanik 1920 Destanı dizisine Kevin Kostner’dan sonra dünyaca ünlü bir yıldız daha katıldı. Hugh Jakman, Otto Liman Von Sanders karakterine hayat vermek üzere diziye dahil oldu. Çekimleri başlanan dizi, oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak. Atatürk’ü anlatmak, anılarını yaşatmak amacıyla hazırlanan  dizide Alman General Otto Liman Von Sanders rolünü Hugh Jakman canlandırıyor.


Selanik 1920 Nerede Çekiliyor? Çekimlerin Yapıldığı Yerler<<< Tıklayınız


Selanik 1920 Otto Liman Von Sanders Kimdir? 1917-1918 yıllarında Filistin cephesinde Yıldırım Orduları komutanlığı  üstlenen Liman Van Sanders İngiliz Generali Allenby’ın saldırılarına karşı koyamamış ve orduyu Halep’e kadar çekmek zorunda kalmıştır. Ardından Yıldırım Orduları komutanlığını Mustafa Kemal üstlenmiştir.

Selanik 1920 George Clooney (Hamilton) Kim?

Selanik 1920 George Clooney yani bizim bildiğimiz ismiyle Hamilton 1961 doğumludur. İran asıllıdır. Abd de aktördür. Aynı zamanda hem yapımcı hemde yönetmenlik yapıyor. Dah önce bir çok dizide rol almış. Türkiye de ilk defa Selanik 1920 dizisi için el sıkıştı. Dah önce Money Monster Our Brand Is Crisis isimli sinema filminde rol aldı.