Bu Sayılmaz Küçük Semiha Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Yaşı


Güncelleme: 11 Ağustos 2017 : 08:29
0

Fox Tv ekranlarında komedi türünde izleyici ile uluşan dizi Bu Sayılmaz‘da bir birinden ilginç karakterler dikkatlerden kaçmıyor. Bu Sayılmaz dizisinde gördüğümüz Küçük Semiha karakteri kimdir?

Küçük Semiha, çalıştığı barın en güçlü sesidir. Fantezi müzik dalında halkın beğenisini kazandığını düşünen Semiha, aynı zamanda şiddet içerikli şarkı sözleri ile dinleyenleri ve etrafındakileri korkutmaktadır.

Fantezi müzik dalında halkın onu aşırı sevdiğini idda etmektedir. Bara kendisini zorla aldırmıştır. Şiddet içeren şarkı sözleri, tehtidkar tavrı ile Cengiz ve Armağan’ın üzerine korku salmaktadır. Armağan’ı tanıdıktan sonra Semiha’nın iç dünyasında büyük fırtınalar kopar.

Bu Sayılmaz dizisinde Küçük Semiha karakterini canlandıran oyuncumuz Binnur Kaya’dır. Binnur Kaya, Ankara doğumludur ve 19 Nisan 1972 yılında dünyaya gelmiştir. 1995 Bilkent Üniversitesi, Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk Tv programı Kayananalar olan Binnur Kaya, 2007 yılında Avrupa Yakası dizisi ile dikkatleri üzerine çekımiştir. Daha sonra Vavien filmi ile En İyi Kadın Oyuncu ödülü almıştır.

Binnur Kaya’nın oynadığı diziler kısa şu şekildedir; Baba Evi, Bir Demet Tiyatro, Çarli, Benimle Evleni,r misin?, 7 Numara, Bekarlar, Yabancı Damat, Kavakı Yelleri gibi yapımlarda rol aldığı gibi bir çok sinema filminde de oynamıştır.


Bu Sayılmaz dizisi oyuncu kadrosu için Tıklayınız>>> Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Tam Liste


Bu Sayılmaz Binnu Kaya Videosu