Bu Sayılmaz Cansın Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 10:58
1

Fox Tv ekranlarında 9 Ağustos çarşamba akşamı başlayan sezonun en iddialı komedi dizilerinden birisi olan Bu Sayılmaz dizisini oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Mustafa Üstündağ’ın bir türkücü Armağan Sayılmaz rolüyle karşımıza çıktığı dizi de Cansın Sayılmaz karakteri de büyük bir ilgi gördü.

Cansın Sayılmaz dizide Biricik’in ikiz kız kardeşi rolünde. Zekasıyla ön plana çıkan Biricik’ten Cansın’a hiç akıl kalmamış ama o da güzellği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Cansın sarışın aptal bir güzeli canlandırıyor.

Ona göre hayat hep toz pembe O kafasında akıl yerine pamuk şekeri barındırıyor sanki. Kısacası aptal sarışını canlandıran güzel oyuncumuzun gerçek adı Derya Şensoy’dur. Cansın2ın en yakın arkadaşı Naime’dir ve Cansın’a oldukça hayrandır.

Derya Şensoy ünü oyuncu Ferhan Şensoy ile ünlü sunucu ve oyuncu Derya Baykal’ın kızıdır.1990 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncunun tam adı Neriman Derya Şensoy’dur. İstanbul’da Amerikan Lisesi mezunu olduktan sonra illüstrasyon ve tasarım eğitimi almak için New York’a gitmiştir.  ABD’de Parsons The New School for Design okulunda eğitim görmüş ve  İngiltere’de takı üzerine çalışmalar da yapmıştır.

Derya Şensoy’un oynadığı dizi ve filmelre bakacak olursak ilk olarak ATV ekranlarında 2013 yılında yayınlanan Doksanlar dizisinde Tuğba karakteri ile tanıdığımız güzel oyuncu daha sonra 2014 yılında Çakallarla Dans sinema filminde dolandırıcı bir kız olan Mihriban karakterine can verdi. 2015 yılında da yine sinema filmi olan Hesapta Aşk filminde Didem karakterine can vermiş ve son olarak da Mayıs Kraliçesi dizi filminde rol almıştır.


Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Tam Liste


 

Comments are closed.