Savaşçı Yeni Gelen Oyuncu Baran Kimdir? Görevi Ne?


Güncelleme: 28 Mayıs 2017 : 23:19
2

Başrollerinde Berk Oktay’ın rol aldığı Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı’ya yeni bir oyuncu dahil oldu. Diziye Aslı’nın babasının Aslı ile evlendirmek istediği ancak Aslı’nın sevmediği Baran isimli yeni bir karakter dahi oldu.

Baran aynı zamanda tam bir bayrak düşmanı haindir. Hatta Aslı ile yemek yemek için gittiği restorantta Kübilay’ı Aslı’nın arabasına bayrak yapıştırırken görünce Kübilay’ı tartaklamıştır.

Kübilay’ın tartaklandığını gören Kağan Bozok da restorana girerek Aslı’nın yanında gördüğü Baran’ın dersini vermiştir. Ancak Baran ile Kağan arasındaki savaş yeni başlamıştır. Bakalım Baran ile Kağan arasında neler yaşanacak?Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncu Baran karakterinin gerçek ismi Mert Öcal’dır. Mert Öcal İstanbul’da 1982 senesinde dünyaya gelmiş olan yakışıklı oyuncu dizide örgütün önemli bir karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Daha önce Best Model Off Turkey yarışmasında birinci olan yakışıklı oyuncu en son Aşk Yeniden isimli dizide rol almıştır. Siz de oyuncumuzla ilgili düşüncelerinizi aşağıda yazabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Dizide bile olsa kardew ulke TURKİYENİN Bayragina yaptigi sayqisizlik yuzunden o oyuncuya nefret ediyorum.

Comments are closed.