Savaşçı Piem(Pia) Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 09:49
0

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı yeni sezonda yeni oyuncuların diziye dahil olmasıyla devam ediyor. Diziye en son Beni Affet Dizisinde Bahar karakterine can veren Gaye Turgut Çiğdem Teğmen karakteri ile girmişti. Savaşçı Piem Kimdir?

Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli gibi isimlerin rol aldığı diziye şimdi de Murat Serezli’nin can verdiği Albay Halil İbrahim Kopuz’un kalbini çelen güzelliği ve zerafeti ile ilgi odağı olan yabancı bir ajan rolünde Piem karakteri dahil oldu. Savaşçı Piem Kimdir?

Eski plakların çaldığı bir mekanda tanışan Albay Kopuz ile Piem birbirlerinden etkilenirler. Piem Kılıç timini yok etmek için içeriye sızdırılan bir ajandır. Dizide Kopuz Albay’ı etkileyip Time ait tüm bilgiler örgüte iletmekle görevlidir. Savaşçı Dizisi Piem karakteri kimdir?

Dizide Pia karakterini canlandıran oyuncu Boşnak oyuncu alma Terzic’dir. 1987 Yugoslavya’nın Zenica şehrinde doğmuştur. Ülkesindeki savaşa daha küçük yaşlarda tanıklık etti. 5 yaşındaydı ve 2 yıl bodrumda saklanmak zorunda kaldı. 21 yaşında yani 2008 yılında snow isimli sinema filmi ile kariyerine başladı.

2011 yılında Angelina Jolie tarafından yazılan ve yönetilen In the Land of Blood and Honey adlı sinema filminde oynadı. 2012 yılında Veda dizisinde Eirene karakterini canlandırdı. Bugüne kadar oynadığı diziler ise Mevi Kelebekler, Veda, Fatih, Şeref Meselesi’dir.