Salı Gününün Galibi Değişmedi! 20 Kasım Salı Reyting Sonuçları


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 13:49
0

20 Kasım Salı günü televizyonda en çok izlenen yapımlar belli oldu. Dün akşam yayınlanan programlar arasında en çok reyting alan dizi ya da program hangisi oldu?

Reyting sonuçlarına göre 20 Kasım Salı günü tüm izlenme gruplarında ilk sırayı Fox TV’nin beğenilen dizisi Kadın aldı.

YERİNİ İYİCE SAĞLAMLAŞTIRDI

Son haftalarda önlenemez bir yükseliş içerisinde olan Kadın dizisi reytinglerde ilk sıradaki yerini iyice sağlamlaştırdı.

Geçtiğimiz sezon Ufak Tefek Cinayetler ile büyük bir rekabet içerisinde olan dizi, rakibinin büyük düşüş yaşaması ile rahatladı ve ilk sıraya yerleşti.

İKİNCİ SIRADA KİM VAR?

Hem Total ve de AB gruplarında zirvede yerini alan Kadın dizisini ise ATV’nin mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izledi. Üçüncü sırada ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer aldı.

ATV’NİN İSTİKRARLI DİZİSİ

Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu gibi usta aktörlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytinglerdeki yerini her hafta olduğu gibi bu hafta da korudu. İstikrarlı bir yol çizen dizi, reyting listerlerinde büyük düşüşler de büyük yükselişlerde yaşamadı.

UTC TOPARLANAMADI

Bu sezonun büyük hayal kırıklığı yaratan dizisi Ufak Tefek Cinayetler ise düşüşünü sürdürüyor.

Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Osman Sonant, Mert Fırat gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu sezon beklenen ilgiyi göremedi.

Her hafta reyting listeleri açıklandığında hayal kırıklığı yaşatan dizi bu hafta da total grubunda 13. AB’de ise 6. sırada yer alarak kendisinden bekleneni veremedi.