Şahsiyet Dizisi Dünyanın En İyileri Arasında


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 19:37
0

Puhu TV’de yayınlandığı dönemde büyük ilgiyle izlenen Şahsiyet dizisinden büyük başarı.

Şahsiyet dizisi dünyanın en iyileri arasında girdi.

ŞAHSİYET’İN ÜNÜ TÜRKİYE’Yİ AŞTI

Yönetmenliğini Onur Saylak‘ın yaptığı başrollerinde Cansu Dere, Haluk Bilginer, Necip Memili, Metin Akdülger gibi isimlerin yer aldığı Şahsiyet dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor.

Güçlü kadrosu, sağlam senaryosu ve usta çekim teknikleriyle dikkat çeken Şahsiyet dizisinin ünü Türkiye sınırlarını aştı.

İLK 40’A GİRDİ

Sosyal platform Puhu TV‘de geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlayan Şahsiyet dizisi, dünyanın en büyük, en popüler film ve dizi portalı IMDB’de izleyici yorumları ile belirlenen TOP 250 listesinde ilk 40’a girdi.

İZLEYİCİLERİN OYLARIYLA BELİRLENİYOR

Kullanıcıların oyları ile belirlenen sıralamada 10 puan üzerinden 8.8 alan Şahsiyet dizisi sıralamada 39. olarak kendini gösterdi.

Ülkemizde belli bir kitle tarafından oldukça beğenilen Şahsiyet dizisi böylece ününü tüm dünyaya taşımış oldu.

Şahsiyet dizisi tüm dünya dizilerinde içerisinde izlenmesi gereken 39. dizi olarak yer alarak büyük başarı gösterdi.

ŞAHSİYET’İN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Usta ve kalabalık oyunca kadrosuyla dikkat çeken dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas, Müjde Ar ve Hümeyra gibi isimler yer alıyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA İLGİNÇ İSİM

Şahsiyet dizinin yönetmenliğini Onur Saylak yaparken senaryosu ise usta yazar Hakan Günday’a ait.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU NE?

Puhu Tv‘de yayınlanan Şahsiyet dizisi bir sezon olarak tasarlandı.

12 bölüm olarak izleyiciyle buluşan Şahsiyet dizisi, ’65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu Dere) beklenmedik şekilde kesişen yollarını’ anlatıyor.

BEYOĞLU’NDA BİR AGAH

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir.

Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder.

Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat!

Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.