Rüyanın İşçileri Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 00:18
0

Show Tv’nin yeni dizisi Rüya İşçileri nerede çekiliyor? Rüya İşçileri dizisinin seti nerede? Rüya İşçileri dizisinin çekim yeri neresi? gibi soruların cevaplarına sizler için yanıt aradık.

2017-2018 sezonunun en iddialı yapımlarından birisi olarak izleyici karşısına çıkan Rüya İşçileri dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile olduğu kadar çekim yerleri ile de büyük merak uyandırdı.

Yeni sezonda gerilimi ve macerayı bir arada bulunduracak olan Rüya İşçileri dizisi, Show Tv’nin uzun zamandır hazırlığını yaptığı bir dizi olarak karşımıza çıkıyor.

Rüyanın İşçileri dizisinin çekim yerleri Show Tv tarafından ve dizinin yapımcıları tarafından sır gibi saklanıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bilgiler kesinleşecek olsa da yine de bazı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Show Tv’nin yeni dizisi Rüya İşçilerinin çekim yeri olarak İstanbul’daki büyük dizi platosu düşünülüyor. Yapımcılar, dizilerin çekim maliyetini azaltmak için İstanbul’u çekim yeri olarak düşünüyorlar. Ancak burada da karşılarına büyük bir problem çıkıyor.

İstanbul, günün her saatinde yoğun bir insan kalabalığına sahip olduğu için dizilerin çekileceği yeri bulmak da bu şehirde zorlaşıyor. Bu neden yapımcılar, diziler için kurulan platoyu dizi çekimlerinde sık sık kullanıyor.

Rüya İşçileri dizisinin çekimlerinin de bu platoda ve İstanbul’un farklı yerinde yapılabilir. Konu ile ilgili bilgilerimiz netleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de dizi ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.