Popstar 2018 Sunucusu Osmantan Erkır Kim?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 19:14
0

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Kanal D, bir ekran klasiği haline gelen Popstar yarışmasını  yeniden izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yenilenen jürileri, formatı ve içeriğiyle sezona iddialı bir giriş yapmayı planlayan Popstar 2018 sunucusu kim? Popstar 2018 sunucusu Osmantan Erkır kim? Popstar yarışmasıyla özdeşleşen başarılı sunucu hakkında tüm detaylar…

2000 li yılların başında fenomen haline gelen ve izleyenleri ekrana kilitleyen Popstar 2018’i yeniden hayata geçiren Kanal D eski jüri kadrosunu toparlayamasa da  Osmantan Erkır’ı tekrar sunuculuk için ikna etmeyi başardı. Peki uzun süredir hiç bir projede yer almayan tecrübeli sunucu Osmantan Erkır kim? Unutanlar ve hatırlamak isteyenler için detaylı analiz haberimizin devamında…

Popstar 2018 sunucusu Osmantan Erkır 1973 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Kendisine her Osman diye hitap edildiğinde Osmantan olarak düzelten sunucu bu konuda oldukça hassas. 4 yaşında babasının mesleğinden ötürü Televizyon stüdyolarında büyümüştür. Babası Uğur Erkır Trt’nin önemli yönetmenlerinden biridir. 2000 li yıllarda yurt dışında büyük ilgi gören ses yarışması Popstar’ı ülkemize uyarlayan isim aslında Osmantan Erkır’dır. Aynı zamanda yarışmanın sunuculuğunu da başarıyla üstlenmiştir.

Osmantan Erkır’ın eğitim hayatıyla ilgili detaylara gelirsek, kendisi İstanbul St Michel Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini yurt dışında tamamlamıştır. Sinema Televizyon, oyunculuk alanlarında eğitimler almıştır. 8 yıl İngiltere’de kaldıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve Gazanfer Özcan- Gönül Ülkü Özcan tiyatrosunda bir süre oyunculuk yapmıştır.

Aile şirketleri olan STR Yapım bünyesinde çalışmaktadır. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını ülkemize kazandıran isim olarak biliniyor. Ayrıca, En Zayıf Halka, Türkiye Yarışıyor, Koltuk, Kazandıran Numaralar ve Anında Görüntü şov gibi birbirinden popüler yarışma formatlarını da ekranlara kendisi kazandırmıştır. Popstar Alaturka yarışmasını sunduğu yıllarda programda jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş ile birliktelik yaşamıştır. Çiftin ilişkisi uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

2005 yılında Şirin ile bir evlilik yaptı ve 2 yıl sonra boşandı. 2015 senesinde WPP isimli iletişim şirketinde genel müdürlük yapan Hande Ergün ile hayatını birleştirdi.

Ekranlardan uzun zamandır uzak kalan Osmantan Erkır 2012 yılından itibaren Sahne Beşiktaş isimli kendisine ait kültür merkezinde hem sahnede hem perde arkasında yeni ve farklı projelerle izleyicilerle buluşuyor. Popstar sunucusu Osmantan Erkır‘ın yaptığı programlar; Kim milyoner olmak ister, En Zayıf Halka, Türkiye Yarışıyor, Koltuk, Kazandıran Numaralar, Popstar, Popstar Alaturka, Anında Görüntü şov, Artiz Mektebi, Dokun Bana ve son olarak Popstar 2018 Osmantan Erkır’ın rol aldığı diziler; Gülşen Abi, Altın Kızlar.

Oyunculuk alanında çok başarılı olduğu söylenemez. Özellikle Trt ekranlarında yayınlanan Gülşen Abi dizisinde hayat verdiği Selim Naşit’in oğlu rolüyle çok konuşulmuş ve oldukça başarısız bulunmuştur. Ardından kendisi de oyunculukla arasına mesafe koymuş ve sunuculuk yapmaya devam etmiştir.

Popstar sunucusu Osmantan Erkır kim sorusunu sizler için yanıtladık. Düzgün, seviyeli ve yerine göre esprili bir sunucu olan Osmantan Erkır ekranlara tekrar dönerek hayranlarını sevindirdi.

Sizler Popstar 2018 Osmantan Erkır’ın sunuculuğunu nasıl buldunuz? 


Popstar 2018 Yarışmacıları Kim?



Popstar 2018 Jüri Üyeleri Kim?