Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 4 Haziran 2017 : 15:53
2

Yayınlandığı günden itibaren izleyenleri heyecanlandırmayı başaran Payitaht Abdülhamid yeni sezonda nerede çekilecek? Payitaht Abdülhamid hayranları dizinin setini ve çekim yerlerini oldukça merak ediyor. Tüm merak edilen soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik.

Kadrosunda; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni sezon çekim yeri büyük merak konusu oldu.

Payitaht Abdülhamid dizisi nerede çekiliyor? Dönem esintilerini en güzel şekilde yansıtan dizinin çekimleri bu sezon Kocaeli Seka Film Platosunda gerçekleşti. Aldığımız bilgiler yeni sezonunda aynı yerde çekileceği. Payitaht Abdülhamid dizisi için devasa bir set kuruluyor ve büyük emek harcanıyor.

Dizinin çekimleri için İzmit’teki Seka Film Platosu tamamen yenilendi. Döneme uygun hale getirilen setlerde çekimler gerçekleşiyor. Platoda ayrıca, Abdülhamit Han’ın padişah olduğu dönemde kullandığı Yıldız Sarayı’nın belirli mekanları neredeyse birebir inşa edildi. Sadece bununla kalmıyor. Çekimler için çeşitli tarihi mekanlar ile birlikte İstanbul’da Yıldız, Dolmabahçe bölgeleri ve Eyüp semtinde setler kuruluyor.

Cuma akşamları ekrana gelen dizi, aynı gün aynı saatte Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin ve Şevkat Yerimdar dizileriyle reyting mücadelesi veriyor.

Payitaht Abdülhamid 2. Sezonu ile Cuma günleri TRT1 ekranlarında.

Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro

Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Ne Zaman Başlayacak?

 

Comments are closed.