Özge Gürel 2017-2018 Yeni Dizisi Belli Oldu Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 4 Nisan 2017 : 18:41
4

Özge Gürel 2017-2018 Yeni Dizisi Belli Oldu Ne Zaman Başlayacak?

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen en son Kiraz mevsiminde ki oynadığı rol ile akıllarda kalan güzel oyuncu Özge Gürel’in  yeni projesi merakla bekleniyordu ki iyi haber geldi . Bu sezon yeni dizisi ile Fox tv ekranlarında olacağının açıklamasını sosyal medya hesaplarından yaptı.Güzel oyuncunun romantik bir aşk dizisi olacak olan yeni projesi ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.Dizi ne Zaman başlayacak hangi oyuncular olacak?

Dizinin çekimleri yaz döneminde başlayacak ve eylül de ekranlardaki yerini alacak. İlk projesi olan Kiraz Mevsimi’nin bu kadar beğenileceğini düşünmeyen güzel oyuncuya bu dizide ki başarısı sürpriz olmuştu. Ancak dizide ki oyunculuğu ile bir çok eleştri almıştı. Bunun üzerine bu konuda ki eeksiklerini gidermek için eğitimler alan güzel oyuncunun bu dizide ki performansı beğenilecek mi merak ediyoruz.Peki güzel oyuncuya yeni dizisinde hangi erkek oyuncu eşlik edecek.

Dizi de Özge Gürel ile oynayacak oyuncular sır gibi saklanırken yakın zamanda çekimlerin başlaması ile herkes öğrenecek. Erkek başrol oyuncusunun  kim olacağını çok merak ediyoruz ve gönlümüzden İçerde dizisi Mayıs ayında final yapacak olan Aras Bulut iynemli geçiyor. Sizce Özge Gürel kiminle oynalalı yeni dizisinde Yorumlarınızı Bekliyoruz

4 YORUMLAR

Comments are closed.