Osman Sınav’ın Son Dizi Projeleri Dikkat Çekiyor!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:48
0

Osman Sınav’ın son projelerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Oyuncu seçiminden disiplinli yapısına kadar birçok alanda memnuniyet yaratan Sınav’ın sektörde elde ettiği başarı kesinlikle bir tesadüf değildir.

Son olarak İrem Helvacıoğlu’nun O Ses Türkiye’ye katılması ile beraber adı magazin programlarında da anılmıştır. Spekülasyonlar ne yönde olursa olsun Sınav yeni projeler üzerinde çalışmaya da devam etmektedir. Özelikle sinema filmleri ve yerli dizilerde sektörün markası olduğu dile getirilmelidir.

Son Projeler

Gel Dese Aşk adında senaryosu ile dikkat çeken bir diziye ilk adımı atmak üzere olan Sınav’ın oyuncu kadrosundan senaryoya kadar birçok aşamada tam bir otorite kurduğu da belirtilmelidir. Gel Dese Aşk dizisinin başarılı olacağının tahmin edilmesinin temel sebebi de Osman Sınav tarafından sağlanan bu otoritedir. Bu projede yaşça büyük bir adamın genç bir kıza aşık olması üzerine şekillenen bir hikayeye konuk olacaksınız. Yapılan son çalışmalar ile sıradan gibi görünen bir hikayenin nasıl şahlandırılacağına şahit olabilirsiniz.