O Ses Türkiye’nin Yeni Jüri Üyeleri Kimler?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 23:56
1

Acun’un ses yarışması olarak tv8 ekranlarında gösterilen O Ses Türkiye’de çok ses getirecek bir karar alındı. Gelen bilgilere göre Acun O Ses Türkiye’nin juri üyelerinde değişikliğe gideceğini söyledi. 2017-2018 O ses Türkiye jürileri değişti haberi merak uyandırdı. Sizler için konuyu araştırdık.

Acun’dan gelen bu karar sosyal medyada şok etkisi yaptı. Bildiğiniz gibi O Ses Türkiye’nin eski üyeleri Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Hakan-Gökhan Özoğuz’du. Bu isimler arasında radikal bir değişime gidileceği bilgisi geldi.

Radikal derken şaka yapmadık elbette. Acun Murat Boz dışındaki tüm isimleri değiştirme kararı almış. Bu değişikliğin nedeni şuan için belli değilken Murat Boz dışındaki jüri üyelerini değiştirme kararı Acun tarafından alındı. Hadise, Sibel Can, Hakan-Gökhan Özoğuz yeni sezonda jüride yer almayacak.


Sibel Can O Ses Türkiye’den Neden Ayrıldı?


 

Acun Medya şimdiden yeni isimlere teklif götürmeye başladı bile. İlk teklif ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’ye gitti. Yıldız Tilbe’nin teklife olumlu baktığı konuşuluyor. ”O Ses Türkiye” yeni sezonuyla Ekim’de TV8’de!

Yıldız Tilbe ile görüşülmeye başlandığını Acun twitter hesabından duyurdu. Acun resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada “O Ses Türkiye jüriliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır :)” dedi.

Ve ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’den beklenen açıklama geldi. Yıldız Tilbe jürilik için cevabınız ne oldu sorusuna ‘‘Tabi ki teklifi havada kaptım, ilk defa bu kadar profesyonel bir ekiple çalışacağım.” açıklamasında bulundu.


O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Neden Değişti?


O Ses Türkiye 2017-2018 juri üyeleri ise şu şekilde netleşti; Hadise, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz. O Ses Türkiye yarışma programının çekimleri 2 Ekim itibari ile başladı. Yarışma çok yakında Tv8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Sizce yeni ekip ne kadar başarılı olur? Yıldız Tilbe yarışmanın hakkını verebilir mi?

Comments are closed.