O Ses Türkiye’de Yıldız Tilbe Şoku; “Türk Olduğunu Bilseydim Dönerdim”


Güncelleme: 13 Ekim 2017 : 08:48
0

O Ses Türkiye ses yarışmasında dün akşam ki bölümünde Gökhan Özoğuz’u kızdıran bir olay yaşandı. Jüri üyelerinden Yıldız Tilbe bir yarışmacıya “Türk olduğunu bilseydim dönerdim” demesi diğer bir jüri üyesi Gökhan Özoğuz’u kızdırdı.

Geçtiğimiz gün yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının çekimlerinde gergin anlar yaşanmış. Balkan müziği ile şarkı söyleyen bir bayan yarışmacıya Yıldız tilbe hariç herkes dönmüş. bunun üzerine Yıldız Tilbe ise “Aaa sen Türkmüşsün… Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” demiş. Bunun üzerine Gökhan Özoğuz ise bu duruma tepki göstermiş ve Bu yarışmaya yabancılar da geliyor, niye dönmezdin ki” demiş. miş miş diyorum çümkü dediğim gibi bunlar bölüm çekiminde yaşanmış ve büyük ihtimal ekranlara gelmeyecek. Neyse kulis bilgilerine devam edelim.

Devamında ise Yıldız Tilbe “Burası O Ses Türkiye, ben Türk arıyorum. Burası O Ses İngiltere değil, öyle olsaydı İngiliz arardım” demiş. Ortam iyice gerilmiş. Gökhan hemen tepki kormuş ve “Sen o zaman Kürtlerin yarışmasına da itiraz edersin” deyince iş çığırından çıkmış. Acun hemen araya girmiş, tarafları sakinleştirmek istesede bir defa ortamın havası kaçmış. Ve sonunda çekimler iptal edilmiş ve seyirciler evlerine gönderilmiş.

Bu görüntüler büyük ihtimal ekranlara gelmeyecek. Yıldız Tilbe2nin bu tarz çıkışlarına daha önceden de çahit olmuştuk. Bir defasında da “Allah Hitler’den razı olsun” demiş ve çok tepki çekmişti. Bu durum Yıldız Tilbe açısından bir bir olumsuzluk, juri üyeliğinden çıkartılmaya kadar gidermi bilinmez. Ama hafızalarda hoş olmayan bir anı olarak kalacağı kesin.

Kaynak: Medyatava