Netflix Yeni Bir Anime İle Geliyor


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 20:26
0

Cowboy Bebop Netflix ile geri dönüşe hazırlanıyor!

1998 yılında yayın hayatına başlayan ünlü anime Cowboy Bebop uzun zaman sonra Netflix bünyesinde dizi olarak tekrar ekranlara gelecek!

1998 yılında 26 bölüm şeklinde ekrana gelen Cowboy Bebop yeniden ekranlara gelerek sevenlerine nostaljik anlar yaşatacağa benziyor.Senaryosu Christopher Yost tarafından kaleme alınan dizinin ilk sezonu 10 bölüm şeklinde oluşturulmuş.

Dizinin Konusu Ne Olacak?

Dizi 1998 yapımı bir uyarlama olduğu için 2018’de olayların neresinden başlanacağı merak konusu oldu!

Netflix bünyesinde tekrar hayat bulacak olan ünlü anime, dünyadaki yaşamın sona ermesine sebep olan büyük bir kazanın uzun yıllar sonrasını konu edinmektedir. Bu doğrultuda oluşan hikaye de olaylar, 2071 yılında başlamaktadır. Dünyada yaşam sona erdiği için animenin bu versiyonunda insanlar başka gezegenlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadır. Kovboylar adı verilen bir grup ise suçluları yakalamakla görevlidir. Tekrardan ekranlara gelecek olan anime, ödül avcısı olan Spike Spiegel ve ekibinin yaşadıklarını anlatıyor.

Daha Önce Dizi Ve Filmi Çekilmişti!

Seyirciye oldukça nostaljik anlar yaşatacak olan Cowboy Bebop ekranlara ilk olarak 26 bölümlük bir dizi ile gelmişti. Ünlü animenin ayrıca 2001 yılında filmi de çekilmişti.

1998 Yapımı Cowboy Bebop’un Konusu Neydi?

İlk olarak 1998 senesinde tanıştığımız Cowboy Bebop konusu ile bilim kurgu sevenlerin beğenisini ve dikkatini kazanmıştı!

20 yıl önce piyasaya sunulan Cowboy Bebop‘un konusu şu şekildeydi;

Anime 2071 yılında uzay gemileri Bebop’ta seyahat eden bir grup kovboyu konu almaktadır. Spike Spiegel liderliğinde çalışan grubun yeni maceraları Netflix’te nostaljik anlar yaşatacak!

Hem Japonya hem de ABD’de büyük bir başarıya ulaşan ve oldukça rağbet gören anime dizi, aynı başarısını 2001 yapımı filminde de göstermiştir. Dizinin daha sonra 2 manga serisi ve PS ve PS2 için iki oyunu çıkmıştır.

Nostalji Rüzgarları İçin Adres Netflix!

Birçok eski yapımı yeniden çevirerek bünyesine katan ve seyircilerine sunan Netflix, bu seferde yayınlandığı tarihlerde büyük bir fırtına yaratan Cowboy Bebop ile izleyenleri o yıllara götürecek. Yayınlandığı dönemde müzik seçimleri ile de oldukça iyi yorumlar alan anime, bakalım aynı beğeni ve övgüyü Netflix ile de kazanabilecek mi?