Nesrin Cavadzade


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 10:00
0

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade kimdir Azerbaycan Bakü doğumlu olan güzel yıldız, 30 Temmuz 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. 11 yaşından itibaren Türkiye’de yaşayan oyuncu Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun.  Eğitimi sırasında rol aldığı kısa filmlerle adını duyurmaya başlayan Nesrin Cavadzade, çeşitli yurt içi ve yurt dışı festivallerde ödüllere layık görüldü.

Rusça, İngilizce ve Fransızca bilen güzel oyuncu, Şahika Tekand Studio’da 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimini bitirmesinin ardından Yersiz Yurtsuz adlı TV dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, Dilberin Sekiz Günü adlı filmindeki rolüyle Ankara, Bursa ve Erzurum’da düzenlenen film Festivallerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Yersiz Yurtsuz

Pazar

Dilber’in Sekiz Günü

Acı

Samanyolu

Al Yazmalım

Yangın Var

Ağır Roman

Küçük Ağa

Çanakkale Yüzyıllık Mühür

Son Mektup

Kuzu

Kış Güneşi

Nesrin Cavadzade Kaç Yaşında?

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde dünyaya gelen güzel yıldız, 2019 Temmuz ayında 37. Yaş gününü kutlayacak. 1.70 boyunda olan sanatçı 48. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi yardımcı kadın ödülüne kayık görülürken, 23. Ankara Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu seçilerek kariyerinde yükselişe geçerek birçok dizi ve filmde önemli roller üstlenmiştir.

Nesrin Cavadzade Sevgilisi

Dizideki rol arkadaşı Burak Deniz ile birlikte olduğu konusunda magazin haberlerine konu olan Nesrin Cavadzade, iki ay önce tanışarak aşk yaşamaya başladığı Alihan adındaki sevgilisiyle Yunanistan, Fransa ve İtalya’yı kapsayan bir tatile çıktı. Ünlü İspanyol dizisi La Casa Del Papel dizisinde oynayacağı yönünde haberler çıkan güzel yıldızın, dizide İstanbul kod adıyla anılan bir kızı canlandıracağı konuşuluyor.

Nesrin Cavadzade İnstagram

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan güzel oyuncu, nesrin. cavadzade instagram adresinde 1,1 milyon kişi tarafından takip ediliyor. ‘’ insan sadece görkemli şeyler yapmalı’’ üst notuyla sevenlerine mesaj ileten güzel yıldız, hesabında yaşamının her halini yansıtan fotoğraflarıyla büyük beğeni topluyor. Müzik dinlemek, dans etmek ve spor yapmaya meraklı olan güzel yıldız, Flamenko müziğe ve isyankâr ruhlara ilgi duyuyor.