Neredesin Birader Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 18 Ekim 2017 : 10:42
1

Merakla beklenen Neredesin Birader dizisi nerede çekiliyor? Atv ekranlarında izleyiciyle buluşması beklenen Neredesin Birader dizisinin seti nerede kuruluyor? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Neredesin Birader dizisinin yapımcılığını daha önce pek çok başarılı projeye imza atan Filmevi Yapım şirketi üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu Timur Acar, Gonca Sarıyıldız ve Deniz Can Aktaş gibi genç ve deneyimli isimlerden oluşuyor.

Yeni dizinin çekimleri kısa süre önce start aldı. Nerdesin Birader’in çekimleri büyük bir titizlikle başladı. Oyuncu kadrosuna bakıldığında komedi türünde bir proje olarak ekrana geleceği düşünülse de dizi dram ağırlıklı olacak.

İstanbul’da başlayan çekimler sezon boyunca farklı semtlerde devam edecek. Fakat çekimlerin yapılacağı semtler şimdilik sır gibi saklanıyor. Dizinin ilk etap çekimleri bittikten sonra gereken bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Neredesin Birader adlı yeni dizinin yayın hayatına başlaması çok uzun sürmeyecek. Dizi, son dakika değişikliği olmazsa temmuz ayında izleyiciyle buluşacak.

Neredesin Birader şimdilik bir yaz dizisi olarak düşünülüyor. Yapım şirketi ve kanal arasında 13 bölümlük bir anlaşma imzalandı. Ancak oyuncu kadrosu göz önüne alındığında dizinin uzun süre ekranlarda olacağı düşünüyor. Fakat bunu ilerleyen zamanlarda dizinin başarısı gösterecek.Yeni dizinin yayın tarihi, hangi gün ekrana geleceği henüz açıklanmadı. Neredesin Birader dizisiyle ilgili en güncel ve doğru bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Nerdesin Birader Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=2ES5DABkWWY

 

Comments are closed.