Nerdesin Birader Tuttu Mu İzlendi Mi? Erken Final Yapar Mı?


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 23:33
0

8 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlayan Nerdesin Birader dizisinin reyting sonuçları nasıl? Diriliş Ertuğrul gibi reytingleri kasıp kavuran bir diziyle aynı gün yayınlanan Nerdesin Birader nasıl bir başlangıç yaptı? Dizi izlendi mi tuttu mu? İşte Ayrıntılar…

Başrollerinde Timur Acar, Gonca Sarıyıldız, Deniz Can Aktaş ve Ruhi Sarı gibi usta isimlerin yer aldığı Nerdesin Birader çarşamba günü yayınlanan diziler arasında tek komedi türünde olan dizidir.

Nerdesin Birader Dizi Müzikleri ve Çalan Şarkılar

Aynı gün aynı saatte ekrana gelen Diriliş Ertuğrul, Meryem, Seven Ne Yapmaz ve yayın hayatına yeni başlayan Hayat Sırları daha çok dram ve aksiyon ağırlıklı diziler.  Nerdesin Birader, komedi türünde olduğu için belli bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarabilir. Bunu ilerleyen haftalarda daha net bir şekilde sayısal verilerle elde edebiliriz.

Timur Acar dizide hem kendi hemde ikiz kardeşini canladırarak olağanüstü bir performans sergiliyor. Yunus,  başarısız bir aktörken ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde olan başarılı bir komiser olarak izleyici karşısına çıkıyor. Eğlenceli senaryosu ve renkli oyuncu kadrosuyla izleyenlere ilk bölümü ile keyifli dakikalar yaşatmayı başardı.

Diriliş Ertuğrul gibi güçlü bir rakip karşısında hiçte hafife alınmayacak bir reyting sonucu almayı başardı. Fakat dizinin uzun ömürlü olması için canlı ve yenilikçi bir senaryoyla devam etmesi şart. Nerdesin Birader dizisine yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Siz Nerdesin Birader dizisini nasıl buldunuz? Dizi tutar mı izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Neredesin Birader Oyuncu Kadrosunda Kimler Var. Tüm Oyuncular