Nefes Nefese Salih Kim? Caner Şahin Biyografisi


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 20:43
0

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Nefes Nefse dizisi tanıtım fragmanlarıyla büyük ilgi görmeyi başardı. Usta oyuncu ve yönetmen Uğur Yücel imzası taşıyan dizi sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat  çeken Nefes Nefese Salih kim? Dönemin gözde oyuncularından biri olan Caner Şahin’in hayat verdiği Nefes Nefese Salih hakkında tüm detaylar…


Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Farklı konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduran Nefes Nefese Salih kimdir sorusuna gelmeden önce dizinin etkileyici konusuna biraz değinelim. Seda babası Ayaz ile sakin ve sıradan bir hayat sürmektedir. Taki bu güne kadar hiç görmediği annesinin yaşadığını öğrenene kadar. Rüya annesinin işgal altındaki Suriye’de olduğunu öğrenir. Ve ona ulaşmak için Boran ile anlaşmalı bir evlilik yapmaktan başka çaresi yoktur. Rüya’nın her şeyi göze alarak çıktığı bu yolda Yusuf ile karşılaşma hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasını sağlayacaktır.

Nefes Nefese Salih karakterine hayat veren Caner Şahin son olarak Tutsak dizisinde Bahadır karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Fakat dizinin kısa sürede final yapmasıyla Bahadır karakteri de hayatımızdan çıkmıştır. Çok geçmeden Uğur Yücel’in Nefes Nefese dizisinde Salih rolüyle tekrar kamera karşısına geçen Caner Şahin kim? Nefes Nefese Salih kim? 

Caner Şahin 1992 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimci bir ailenin çocuğu olan Caner Şahin 3 kardeştir. 1.84 85 kg ağırlığındadır. Fen lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makine mühendisliği bölümünü kazanmıştır. Makine bölümünün kendisine hitap etmediğini düşündüğü için okulu bırakmış konservatuvar sınavlarına hazırlanmıştır. Sınavlarda başarılı olmuş İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Babam ve Ailesi dizisi oyuncu seçmelerine katılmış ve rol için uygun görülmüştür. Akabinde Tutsak dizisi Bahadır karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Uğur Yücel gibi usta bir yönetmen ve oyuncuyla çalışma fırsatı yakalayan Caner Şahin oldukça şanslı. Nefes Nefese Salih karakteri onun için kariyerinin dönüm noktası olabilir. Caner Şahin’e yeni rolünde başarılar dileriz.

Nefes Nefese Salih kim? Caner Şahin Biyografisi